Everton'da Moyes sesleri!

25.11.2019 - 11:26 | Son Güncellenme: 25.11.2019 - 11:30

Everton'da Moyes sesleri!

Son olarak evinde Norwich City'ye 2-0 kaybeden Everton'da teknik direktör Marco Silva'yla yolların ayrılması bekleniyor. Yerine en büyük aday da belli oldu. 

Premier Lig'in ilk 13 haftasında sadece 4 galibiyet alabilen Everton, son olarak Norwich'e de kaybetti ve 14 puanla 15. sırada kaldı. Teknik direktör Silva ile yolların ayrılması an meselesi.

Silva yerine Moyes!

Mirror gazetesinin haberine göre Portekizli teknik adamın yerine en büyük aday David Moyes. 

2002 ile 2013 yılları arasında Everton'ı çalıştıran 56 yaşındaki teknik adam, sonrasındaki Manchester United, Real Sociedad, Sunderland ve West Ham maceralarında başarılı olamamıştı. 

Silva ile özel görüşme!

Cumartesi akşamı Marco Silva ile görüşen kulüp sahibi Farhad Moshiri, yola onunla devam etmek istiyor. Ancak yönetim içinde önemli bir kesimin Silva ile yolların ayrılması gerektiğini düşündüğü ve bunun kaçınılmaz olduğunu savundukları aktarıldı.

Zorlu fikstür!

Küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde bulunan Everton, ligde sırasıyla Leicester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United ve Arsenal maçlarına çıkacak. 

Bu sezon genelde yedek kulübesinde bekleyen Cenk Tosun son iki lig maçına ilk 11 başlamış ve son Norwich maçında da 90 dakika sahada kalmıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler