Everton, Frank Lampard'ı Görevden Aldı

İsa Kethüda
23.01.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 18:42

Premier Ligi haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton, 44 yaşındaki teknik direktör Frank Lampard'ı görevden aldı. İşte detaylar...

Everton, Frank Lampard'ı Görevden Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

West Ham United'a deplasmanda 2-0 mağlup olan İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da teknik direktör Frank Lampard ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Lampard görevden alındı

İngiliz basınında yer alan son dakika haberlerine göre; Merseyside ekibi, 44 yaşındaki teknik adamı görevinden aldı.

Everton'ın sahibi Farhad Moshiri, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Frank Lampard'ın kovulup kovulmayacağına dair sorulan soruya kesin bir yanıt vermemişti.

Sky Sports'a konuşan Moshiri, "Yorum yapamam. Bu benim kararım değil" dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'ın transferi Hasan Ali Kaldırım'a bağlı!
Habere Git

Lampard: "Kovulmaktan kesinlikle korkmuyorum"

West Ham yenilgisi sonrası Lampard ise BBC'ye yaptığı açıklamada işini kaybetmekten endişe etmediğini öne sürdü ve şunları söyledi: "Kovulmaktan kesinlikle korkmuyorum. Ben işimi yapmaktan gurur duyuyorum. Sadece işimi yapıyorum. Her gün uyanıyorum ve nasıl biraz daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Bu kadar basit.

"Yeni bir düzen inşa etmeye çalışıyoruz"

Geçen sezon büyük bir mücadele verdik ve ligde kaldık. Richarlison'ı kaybettik ve şimdi bunun üzerine yeni bir düzen inşa etmeye çalışıyoruz. Bu nedenle diğer kulüpler yoluna devam etmeye çalışırken bizim yeniden savaşmamız normal. Zaman akıp gidiyor ve size, onlarla aynı ligde olma hakkını veriyor. Hareket etmezseniz zor zamanlar geçirirsiniz. Zor zamanlardayız ve herkes bunu düzeltebilmek için çaba sarf etmek zorunda. Kulüp olarak birlikte hareket etmeliyiz. Oyuncuların ruhlarından ve maça yaklaşımlarından şikâyet edemem" ifadelerini kullandı. 

Bilindiği üzere Frank Lampard, geçen sezon Rafael Benitez'den görevi devralmış ve takımı Premier Lig'de tutmayı başarmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe sol bek transferi için dakika sayıyor!
Habere Git

Everton 19. sırada

Ligde topladığı 15 puanla 19. sırada yer alan Everton, bu sezon 20 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti.

Lampard'ın Everton performansı

Merseyside ekibi ile 44 maçta görev alan İngiliz teknik adam 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 24 mağlubiyet elde ederken 44 puan topladı ve maç başına da 1.00 puan ortalaması yakaladı.

Bielsa gündemde

Lampard ile yollarını ayıran Everton, son olarak Leeds United'ı çalıştıran ve şu an boşta olan Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsa'yı gündemine aldığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler