Everton'dan transferde Cenk Tosun kararı! Ayrılıyor mu?

24.08.2019 - 16:53 | Son Güncellenme: 24.08.2019 - 13:58

Everton'dan transferde Cenk Tosun kararı! Ayrılıyor mu?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen ve transfer döneminde sıkça Türkiye'ye döneceği iddia edilen Cenk Tosun ile ilgili karar verildi. Ada ekibi, yeni sezonda da Cenk Tosun'u takımda tutacak.

Everton, Cenk Tosun ile ilgili kararını verdi

3 büyüklerin transferdeki gözdesi Cenk Tosun hakkında önemli bir gelişme dikkat yaşandı. Everton’ın milli futbolcuyu yeni sezonda da takımda tutmak istediği kaydedildi.

Everton, Cenk Tosun'u bırakmıyor

Skorer'de yer alan habere göre; transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Cenk Tosun için Everton kararını verdi. Merseyside kulübüne yakın kaynaklarda yer alan haberlerde, Everton’ın Cenk’i bırakmayacağı belirtildi.

Kulüp yönetimi Cenk Tosun'dan etkilendi

Cenk’in çalışkanlığı, azmi ve Everton’a olan saygısı nedeniyle kulüp yönetiminin etkilendiği, yeni sezonda da devam kararı aldıkları bildirildi. Değerini bulacak çok iyi bir teklifin dışında 2019-2020 sezonunda da Everton-Cenk Tosun birlikteliğinin devam edeceği ifade edildi.

Cenk Tosun formayı kapacağına inanıyor

Aynı şekilde Cenk Tosun’un da forma kapmak için istekli olduğu vurgulandı. Premier Lig’de olmak isteyen tecrübeli forvetin, Moise Kean transferine rağmen umutsuz olmadığı aktarıldı.

Şenol Tosun Radyospor'da açıklamıştı: "Cenk, İngiltere'de kalacak"

Hatırlanacağı gibi golcü futbolcunun babası Şenol Tosun Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray transferi istiyor. Ama Cenk, İngiltere'de kalmak istiyor" ifadelerini kullanmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler