"Evime dönmüş gibi hissettim"

23.07.2020 - 12:11 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 12:21

Galatasaray ile kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Monaco'ya geri dönen Henry Onyekuru, transfer açıklaması yaptı. Henry Onyekuru Monaco hakkında ne dedi? Hangi lige transfer olmak istiyor? Detaylar...

"Evime dönmüş gibi hissettim"

Galatasaray ile kiralık sözleşmesinin bitimiyle geri dönen Henry Onyekuru, hayalinin Premier Lig'de forma giymek olduğunu söylerken, Monaco'ya döndüğünde kendini evine dönmüş gibi hissettiğini söyledi.

BBC'ye konuşan Nijeryalı kanat, Premier Lig'e transfer olmak istediğini söyleyerek, "Monaco'ya gittiğimde evime dönmüş gibi hissettim. Premier Lig'e geri dönmek için hâlâ çabaladığımı söyleyebilirim. En kısa zamanda yeniden İngiltere'de forma giymeyi umuyorum. Belki Everton değil, başka bir kulüp olur ama kesinlikle Premier Lig'de oynayacağım" dedi.

 

Monaco hakkında da konuşan Onyekuru, "Orada Aspire Akademi günlerinden tanıdığım Keita Balde'yle birlikte oynadım. Aynı şekilde Cesc Fabregas gibi üst seviye bir oyuncuyla aynı takımda olma şansını yakaladım ki kendisi beni çok iyi karşıladı" diye görüş bildirdi.

Monaco'dan övgüyle bahseden ve halihazırda Manchester United forması giyen Martial üzerinden örnek veren Onyekuru, "Monaco'da bir ya iki güzel sezon geçirmeyi umuyorum. Ondan sonra da gelecek, benim için daha parlak olacaktır. Burası transfer edilen oyuncularla nasıl çalışılması gerektiğini bilen bir camia. Bunu anlamak için Anthony Martial'a bakmanız yeterli" açıklamasını yaptı.

 

Onyekuru'nun performansı

Sarı kırmızılılarda ikinci kez forma giyen Onyekuru, Galatasaray formasıyla 2'si kupa olmak üzere toplam 12 maça çıkarken 1 gol 2 asistle oynadı.

Henry Onyekuru tek golünü Galatasaray'ın 21 yıllık Kadıköy özlemini dindirdiği 3-1'lik Fenerbahçe derbisinde atmıştı.  

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler