Evinde ölü bulunmuştu: Nişanlısından Yunan yıldıza veda

11.10.2024 - 11:04 | Son Güncellenme: 11.10.2024 - 11:22

Evindeki yüzme havuzunda ölü bulunan Panathinaikos'un Yunan milli futbolcusu George Baldock'un nişanlısı Annabel Dignam'ın paylaşımı gündem oldu.

Evinde ölü bulunmuştu: Nişanlısından Yunan yıldıza veda

AJANSSPOR - HABER

Yunanistan A Milli Takımı ve Panathinaikos'un 31 yaşındaki stoperi George Baldock evinin yüzme havuzunda ölü bulundu. Baldock'un nişanlısı Annabel Dignam ise futbolcudan 'ruh eşi' ve 'mükemmel baba' diyerek bahsetti.

"Brody için bir yolunu bulacağım"

Annabel Dignam, George Baldock'un ölümünden birkaç saat sonra yaptığı Instagram paylaşımı ile dikkat çekti. 31 yaşındaki Yunan futbolcunun nişanlısı açıklamalarında oğulları Brody için şunları söyledi: "George, hayatımın aşkı, ruh eşim. Güzel oğlumuzun mükemmel babası. Beni tamamladın. Sen benim dünyamdın ve biliyorum ki biz de senin dünyandık. Brody'nin gülümsemesi, bulaşıcı kıkırdaması ve kişiliğiyle burada benimlesin. Benim dünyam asla aynı olmayacak ama Brody için bir yolunu bulacağım. Söz veriyorum."

Yunan yıldız evinde ölü bulundu

Bu yaz Sheffield United'dan Atina ekibi Panathinaikos'a transfer olan George Baldock'a ulaşamayan nişanlısı Annabel Dignam endişelendi. Nişanlısından haber alamayan Dignam, Baldock'un kaldığı evin sahibini arayarak evi kontrol etmesini istedi. Eve girmek için çitlerden atlayan ev sahibi ise Yunan futbolcuyu havuzda ölü buldu. Baldock'un ailesi tarafından yapılan açıklamada da futbolcunun ölüm nedeninin evindeki havuzda boğulması olduğu doğrulandı.

İlgini Çekebilir
Yunanistan, İngiltere'yi şoka uğrattı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler