WNBA efsanesi Candace Parker ve Anna Petrakova çifti bebek bekliyor

16.12.2021 - 15:52 | Son Güncellenme: 16.12.2021 - 15:58

WNBA'ın efsane oyuncusu Candace Parker, Anna Petrakova ile 2 yıldır evli olduklarını ve çocuk beklediklerini açıkladı. İşte detaylar...

WNBA efsanesi Candace Parker ve Anna Petrakova çifti bebek bekliyor

AJANSSPOR-HABER

WNBA'in yıldız oyuncuları arasında yer alan Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Amerikalı Candace Parker, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Rus basketbolcu Anna Petrakova ile 2 yıldır evli olduklarını ve ilk çocuklarını beklediklerini duyurdu.

Bebek gibi ağladım

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda hayranları ile heyecanını paylaşan Amerikalı basketbolcu paylaşımında "Yıl dönümümüz kutlu olsun. İki yıl önce ailemiz ve arkadaşlarımızın önünde en iyi arkadaşım ile evlendim. Kalbim patlayacak gibiydi. Tıpkı bir bebek gibi ağladım." ifadelerini kullandı.

Bu yolculuk kolay olmadı

Paylaşımında eşi ve kendisi ile gurur duyduğunu ifade eden basketbol Parker, "Beni veya seni tanımak aşkımızı bilmektir. Bu yolculuk kolay olmadı. Kendimizle, inşaa ettiklerimizle ve hem bireysel hem de bir arada olabilmek adına buyüdüklerimiz ile gurur duyuyorum." dedi.

Lailaa abla olmak için sabırsızlanıyor

Doğacak çocukları hakkında ise her zaman bir ailelerini büyütmenin hayalini kurduklarını söyleyen ünlü basketbolcu şu an bir bebeklerinin olacağı gerçeğinin olağanüstü olduğunu ifade etti.

İlk evliliğinden olan kızı Lailaa'nın doğacak kardeşini heyecanla beklediğini belirten Parker, "Lailaa abla olmak için sabırsızlanıyor." şeklinde konuştu. Tecrübeli oyuncunun paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Candace Parker'ın eski NBA oyuncusu Shelden Williams ile önceki evliliğinden 12 yaşında Lailaa isimli kızları var.

Fenerbahçe için ter dökmüştü

Evlilik ve bebek duyurusu ile hayranlarını heyecanlandıran WNBA yıldızı 2017 yılında Fenerbahçe forması giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler