Exatlon Türkiye yarışmacısı Ağır Sağlam (Furkan Kaya) kimdir ve kaç yaşında?

03.07.2020 - 21:28 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 21:29

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Ağır Sağlam Furkan Kaya kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Ağır Sağlam Furkan Kaya fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Ağır Sağlam sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Ağır Sağlam instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube hesabı hangisi? İşte tüm detaylar haberimizde..

Exatlon Türkiye yarışmacısı Ağır Sağlam (Furkan Kaya) kimdir ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Ağır Sağlam Furkan Kaya kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Ağır Sağlam Furkan Kaya fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Ağır Sağlam sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Ağır Sağlam instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube  hesabı hangisi?  İşte tüm detaylar haberimizde..

Ağırsağlam Furkan Kaya 1995 doğumlu ve 24 yaşında. Furkan Kaya, arkadaşları; Yüksel Murat Şener ve Emre Cem Dilekoğlu ile birlikte Ağır Sağlam isminde Youtube kanalı ve web sitesinin kurucu ve yayıncılarındandır. Furkan Kaya ve arkadaşları sosyal medya vasıtasıyla ulaştıkları kişilere diyet ve profesyonel olarak spor eğitmenliği ve koçluk yapıyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler