Exatlon Türkiye yarışmacısı Burce Yağmur Karabal kimdir ve kaç yaşında?

03.07.2020 - 20:54 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 20:55

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Burce Yağmur Karabal kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Burce Yağmur Karabal fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Burce Yağmur Karabal sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Burce Yağmur instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube hesabı hangisi? İşte tüm detaylar haberimizde..

Exatlon Türkiye yarışmacısı Burce Yağmur Karabal kimdir ve kaç yaşında?

Yeni yarışma programı izleme rekorları kırmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Burce Yağmur Karabal kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Burce Yağmur Karabal fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca  Burce Yağmur Karabal sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor.  Burce Yağmur instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube  hesabı hangisi?  İşte tüm detaylar haberimizde..

Burce Yağmur Karabal, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde MBA eğitimin devam eden Yağmur Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor. Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan ve her paylaşımı onlarca beğeni alan Yağmur Karabal’ın 144 bini aşan takipçisi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler