Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilan Ay kimdir ve kaç yaşında?

03.07.2020 - 21:04 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 21:05

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilan Ay kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Dilan Ay fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Dilan Ay sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Dilan Ay instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube hesabı hangisi? İşte tüm detaylar haberimizde..

Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilan Ay kimdir ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilan Ay kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Dilan Ay fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Dilan Ay sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Dilan Ay instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube  hesabı hangisi?  İşte tüm detaylar haberimizde..

Dilan Ay, aslen Mardinli ve 1 Nisan 1995 yılında dünyaya geldi. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Instagram fenomeni, lisansını Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde tamamladı. Oyunculuk eğitimi alan Payitaht Abdülhamid dizisinde birkaç bölüm oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler