Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilara Aydın kimdir ve kaç yaşında?

03.07.2020 - 21:49 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 21:50

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilara Aydın kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Dilara Aydın fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Dilara Aydın sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Dilara Aydın instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube hesabı hangisi? İşte tüm detaylar haberimizde..

Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilara Aydın kimdir ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı Dilara Aydın kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Dilara Aydın fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca Dilara Aydın sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. Dilara Aydın instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube  hesabı hangisi?  İşte tüm detaylar haberimizde..

1996 yılında dünyaya gelen Dilara Aydın aslen İzmir’lidir. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olmuştur. Sosyal medya dünyasının yakından tanıdığı başarılı isim Youtube video kanalında genellikle makyaj, kişisel bakım, alışveriş, moda ve yemek ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır.

Günümüz itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 108bin civarında, youtube video kanalında ki abone sayısı ise 3,76 B civarındadır.

Senin için hazırladığımız haberler