Exatlon Türkiye yarışmacısı MiaFitz kimdir ve kaç yaşında?

03.07.2020 - 21:11 | Son Güncellenme: 03.07.2020 - 21:12

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı MiaFitz kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Gözde Demiral kimdir? MiaFitz fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca MiaFitz sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. MiaFitz instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube hesabı hangisi? İşte tüm detaylar haberimizde..

Exatlon Türkiye yarışmacısı MiaFitz kimdir ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı yeni yarışma olan Exatlon Türkiye, sosyal medya fenomenleri tarafından sunuluyor. Peki Exatlon Türkiye yarışmacısı MiaFitz kimdir kaç yaşında ve kaç takipçisi var? Gözde Demiral kimdir?  MiaFitz  fotoğrafları ve videolarını nasıl izlerim? Bu gibi araştırmalar yapan izleyiciler ayrıca MiaFitz sevgilisi kim gibi araştırmalar da yapıyor. MiaFitz instagram hesabı,Twitter hesabı ve Youtube  hesabı hangisi?  İşte tüm detaylar haberimizde..

Gözde Demiral (miafitz) adlı sosyal medya paylaşım kanalın sahibi, 1998 yılında İzmir‘de doğmuş ve 2019 yılı itibari ile 21 yaşındadır. Gözde Demiral kendisinden büyük bir abisi ile birlikte iki kardeştir. Yedi yaşından beri tiyatro eğitimi almış olan Gözde Demiral bazı sebeplerden dolayı 2017 yılında tiyatro eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır. Üniversite eğitimi İzmir Ekonomi Üniversitesi sinema ve dijital medya bölümünde tamamlayarak mezun olmuştur. Bilinen adı Miafitz olan Gözde Demiral, oyuncu olmayı çok istemiştir fakat abisinin önerisi ve yönlendirmesi üzerine yayıncılığa başlamıştır. Tanınmış YouTuber olan Gözde Demiral Türkiye’nin içerik üreticilerinin ödüllendirildiği ödül töreninde “Yılın Kadın Yayıncısı” ödülünü alarak başarısını taçlandırmıştır. Gözde Demiral annesini çok küçük yaştayken kaybetmiştir. (HaberTürk)

Senin için hazırladığımız haberler