Exxen | Hükümsüz 1. sezon 2. bölüm izle

03.01.2021 - 15:45 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 15:50

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Hükümsüz 2. bölüm nasıl izlerim ve İşte Hükümsüz programı 2. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Hükümsüz programı 1. sezon 2. bölüm izle, Exxen İşte Hükümsüz programı 2. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Exxen | Hükümsüz 1. sezon 2. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Hükümsüz 2. bölüm nasıl izlerim ve İşte Hükümsüz programı 2. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. 

Exxen İşte Hükümsüz programı 1. sezon 2. bölüm izle, Exxen İşte Hükümsüz programı 2. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.  İşte tüm detaylar...

Türkiye’nin dijital platformu olan Exxen, barındırdığı kaliteli yapımların ve programların çekimlerine başladı. Büyük bir merakla beklenen diziler arasında ise ilk sırada Hükümsüz yer alıyor. Dizi oyuncu kadrosu, teknik ekibi ve konusu ile birlikte büyük bir ses getireceğe benziyor.

Hükümsüzlük dizi konusu nedir

Dizinin posteri paylaşıldı. Posterde dikkat çeken ilk şey ise konusuyla ilgili ipucu veren ‘’katledilen hayallerin gerçek hayat hikâyeleri’’ yazısı oldu. Posterde yer alan gazete küpürleri de bu yazıyı destekler niteliktedir. Gerçek hayat hikâyelerinin üzerinde durulacağı dizide birçok acıklı ve dramatik olaya yer verilmesi bekleniyor.
 

Dizide son dönemlerde artış gösteren kadın cinayetleri ile ilgili birçok konuya yer verilecek. Posterde yer alan gazete küpürlerinde de bu konuyla ilgili ipuçları veriliyor. Kadın cinayetlerinin üzerinde durulacağı bilinmekle birlikte hikâyelerin detaylarına da inilecek. Kaliteli bir yapım olmasının yanı sıra kadın cinayetleri konusunda da bir farkındalık yaratılması hedefleniyor. Hükümsüz dizisi sosyal medyada da şimdiden büyük bir yankı uyandırdı. Sahip olduğu konu ile birlikte birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran Hükümsüz, yapmış olduğu paylaşımlarla da diziyle ilgili birçok konuda detay veriyor.
 

Exxen platformunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da dizinin posterine yer verildi. Paylaşımın altında yazan gönderi de dikkatlerden kaçmadı. ‘’Engellenebilir her ölüm, cinayettir’’ yazısına yer verilen paylaşım insanları daha da meraka sürükledi.
 

Dizi suç ve polisiye türü üzerine gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Tunç Soyer’in son dönemlerde sinema ve dizi sektöründe yarattığı atılım sayesinde İzmir’de çekilecek olan dizi birçok farklı ilçede ve semtte gerçekleşecek. Kemeraltı ve Gültepe mevkii ağırlıklı olarak çekimler gerçekleştirilecek.

Oyuncular kimler?

Burçin Terzioğlu
Alican Yücesoy
Hande Doğandemir
İsmail Hacıoğlu

Senin için hazırladığımız haberler