Exxen | Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm izle

04.01.2021 - 15:30 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 15:32

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm nasıl izlerim ve İşte Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Özcan Show (Murat Özsoy) 1. sezon 1. bölüm izle, Exxen İşte Özcan Show (Murat Özsoy) programı 1. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Exxen | Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm nasıl izlerim ve İşte Özcan Show (Murat Özsoy) 1. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. 

Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Özcan Show (Murat Özsoy) 1. sezon 1. bölüm izle, Exxen İşte Özcan Show (Murat Özsoy) programı 1. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.  İşte tüm detaylar...

Konusu nedir?

Özcan Show, Türkiye'nin tek yetişkinlere özel hizmet veren çizgi filmidir. Murat Özsoy'un yazdığı, çizdiği ve seslendirdiği Özcan Show yıllardır Youtube'da geniş bir izleyici kitlesine sahip. Gündem, magazin, bilim, televizyon, spor ve daha birçok konuda hikayeler, yepyeni konular ve birbirinden ünlü konuklarla seyircileriyle buluşan Özcan Show, Masterchef, Survivor, Cüneyt Özdemir gibi birçok gündem konusunu ve kişisini konu alarak keyifli ve komik içeriklerle seyircilerle buluşuyor.

 

Exxen Özcan Show,emekli fen öğretmeni Radi ve Devlet Malzeme Ofisi'nde kadrolu anatomi iskeleti olarak çalışırken istifa edip kendi Youtube kanalını açan Özcan'ın, her biri birbirinden ilginç maceralarını konu ederek Youtube üzerinden düzenli olarak gösterilen yerli yapım çizgi filmdir.

Murat Özsoy kimdir?

Özcan Show'un yaratıcısı Murat Özsoy, Özcan Show'u kendi çiziyor, kendi yazıyor ve kendi seslendiriyor. Özcan Show harici birçok Youtube videosuna da konuk olan Murat Özsoy komik ve esprili kişiliğiyle bilinmektedir.
 

Senin için hazırladığımız haberler