Exxen | Sürprizimiz Var 1. bölüm izle | Acun Ilıcalı

03.01.2021 - 16:21 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 16:23

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. Exxen programı Sürprizimiz Var 1. bölüm nasıl izlerim ve İşte Sürprizimiz Var programı 1. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Sürprizimiz Var programı 1. sezon 1. bölüm izle, Exxen İşte Sürprizimiz Var programı 1. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Exxen | Sürprizimiz Var 1. bölüm izle  | Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen yayın hayatına başladı. Exxen.com üzerinden yayınlanacak olan diziler hakkında meraklar artmaya devam ediyor. Exxen dizilerini ücretsiz izlemek için araştırmalar sürüyor. 

Exxen programı Sürprizimiz Var 1. bölüm nasıl izlerim ve İşte Sürprizimiz Var programı 1. bölüm izle gibi aramalar sürüyor. Exxen dizilerini izlemek için detaylar haberimizde yer alıyor. Exxen İşte Sürprizimiz Var programı 1. sezon 1. bölüm izle, Exxen İşte Sürprizimiz Var programı 1. bölüm ve tüm bölümleri izle gibi merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.  İşte tüm detaylar...

Konusu nedir?

Acun Ilıcalı'nın büyük projelerinden biri olarak yeni yılda internet üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Exxen'de yer alacak programlar ve diziler de yavaş yavaş belli oluyor.

Exxen'de izleyici karşısına çıkan sürpriz programlardan biri de, Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Esra Eron'un yer alacağı 'Sürprizimiz Var' oldu.

Exxen Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Hayallerine kavus¸mak isteyenler için Sürprizimiz Var, Acun Ilıcalı ve ekibi hayallerine dokunacak, bu programda herkes çok mutlu olacak" denildi.

Oyuncular kimler?

Sürprizimiz Var programında, Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Esra Eron yer alacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler