EYOWF için istişare toplantısı yapıldı..

21.10.2015 - 16:11 | Son Güncellenme: 21.10.2015 - 16:11

Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali (EYOWF) için istişare toplantısı yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, organizasyon hazırlıkları ve sportif hedefler ele alındı.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, toplantıda yaptığı konuşmada, kayak branşlarında milli takım sporcularının podyuma çıkmasının, en önemli hedefleri arasında yer aldığını belirtti. 

Tüm çalışmaları bu hedef doğrultusunda sürdürdüklerini anlatan Yarar, şunları kaydetti: 
"Dünyadaki en iyi antrenörlerle görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Uluslararası müsabakalarda kayakla atlamada, ABD'nin Vermont eyaletinde düzenlenen yarışmada Samet Karta'nın kazandığı altın madalya, biatlon takımımızın Balkan Şampiyonası'nda elde ettiği 13 madalya ve Karpat Kupası'nda kayakla atlama sporcularımızın iki gün üst üste podyumda birinci, ikinci ve üçüncü olarak yer alması bu konudaki umutlarımızı arttırmıştır."

Toplantıya, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitçi ve yardımcısı Selami Keskin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Recep Akdağ da katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler