Eyüpspor çıldırdı.. Luca Modric'e transfer teklifi

Cüneyt Muharremoğlu
12.01.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 11:22

Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Eyüpspor, Real Madrid'in dünya yıldızı Luca Modric'e teklif yaptı. İstanbul ekibi Bafetimbi Gomis ve Efe Sarıkaya'nın da peşinde.

Eyüpspor çıldırdı.. Luca Modric'e transfer teklifi

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de en yakın rakipleri Samsunspor, Bodrumspor, Keçiörengücü'ne 6 puan farka atan lider Eyüpspor, transfere doymuyor.  38 puanı bulunan İstanbul ekibi, şimdi de gözünü dünya yıldızı Real Madrid'in Hırvat futbolcusu Luca Modric'e dikti.

Murat Özkaya telefonda Modric ile görüştü

37 yaşındaki Modric'in Real Madrid ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Fanatik'in haberine göre Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, Hırvatistan Milli Takımı’yla bir kez Dünya Kupası'nda 2. bir kez de Dünya 3. olan Modric'e teklifini iletti.

Modric teklifleri sezon sonunda değerlendirecek

Daha önce emekli olmayı düşünmediğini belirten Modric, Eyüpspor’un projesi hakkında detaylı bilgiler veren Özkaya’ya şimdilik gelen teklifleri değerlendirmediğini, sezon sonuda görüşebileceklerini söyledi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'da Halil Dervişoğlu transferi kurala takılıyor
Habere Git

Dünyanin en iyi futbolcusu seçildi

Luca Modric, 10 yıldır Real Madrid forması giyiyor. Hırvat futbolcu, Madrid ekibiyle 5 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandı. Hırvatistan Milli takımı ve Real Madrid'teki başarılarıyla 2018'de Ballon D'or ödülünü kazandı, dünyanın en iyi futbolcusu seçildi. 

Real Madrid'in bayrak oyuncusu

Real Madrid'in bayrak oyuncularından olan Modric, bu sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıktı. 5 gol atarken 2 gol pası verdi. Real Madrid kariyerinde 457 karşılaşmada şans bulan Modric, 26 kez topu ağlara gönderdi, 74 asist yaptı. 

Eyüpspor'dan devre arasında 4 transfer

Eyüpspor devre arasında yaptığı transferlerle dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin eski kalecisi Berke Özer, İstanbulspor'dan İbrahim yılmaz, Melih Kabasakal ve son olarak Westorloo'dan Halil Akbunar devre arasında kadroya katılan isimler oldu.

İlgini Çekebilir
Halil Akbunar: "Şampiyon olacağımıza yüzde yüz inandığım için imza attım"
Habere Git

Bafetimbi Gomis'e 1 milyon Euro bütçe

Eyüpspor, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bafetimbi Gomis'i de kadrosuna katmak istiyor. Ryan Babel’e 900 bin Euro yıllık ücret veren eflatun sarılılar, Gomis için 1 milyon Euro bütçe ayırdı. Bu sezon 12 maçta 8 kez gol sevinci yaşayan 36 yaşındaki Fransız forvet, Cim Bom'da 1 milyon 750 bin Euro maaş alıyor. Ancak Eyüpspor uzun süreli sözleşme vererek Fransız futbolcuyu ikna etmeye çalışacak. Gomis transferi gelecek hafta netleşecek. 

Stopere Efe Sarıkaya için temaslar başladı

Ayrıca, Eyüpspor Başkanı Murat Murat Özkaya,  Atletico Madrid'in resmi teklif sunduğu, İngiliz ekibi Manchester City'nin ilgi yazısı gönderdiği 17 yaşındaki Altay forması giyen Efe Sarıkaya için temaslara başladı. Öskaya'nın Altay Başkanı Ayhan Dündar ile  bonservis pazarlığı sürüyor. Transfer yasağı bulunan Altay'ın oyuncuyu sezon sonuna kadar kadroda tutmak istediği ve bir sonraki transferinden pay talep ettiği öğrenildi.  2024'e kadar Altay ile sözleşmesi bulunan Efe Sarıkaya, 15'i ilk 11 olmak üzere 16 maçta şans buldu. Oyuncu Ümit Milli takım forması da giyiyor.  

Senin için hazırladığımız haberler