Eyüpspor İstanbul Ekibinin Kalecisini Transfer Ediyor

Burak Alaca
28.07.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 22:59

Berke Özer’e alternatif bir kaleci isteyen Eyüpspor, aradığı ismi buldu. İstanbul ekibi, Pendikspor’dan ayrılan eski kalecisi Kubilay Anteplioğlu ile imza aşamasına geldi.

Eyüpspor İstanbul Ekibinin Kalecisini Transfer Ediyor

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen Eyüpspor, Berke Özer’a alternatif olabilecek bir isim isteyen Eyüpspor, aradığı kaleciyi buldu. İstanbul ekibi, geçen sezon Pendikspor’da geçiren Kubilay Anteplioğlu ile imza aşamasına geldi. 

Bonservisi elinde

Geçen sezonu Pendikspor’da geçiren 30 yaşındaki eldiven, haziran ayında takımıyla yollarını ayırdı. Daha önce Eyüpspor’da da görev alan deneyimli kaleci, geçtiğimiz sezonun başında bonservisiyle Pendikspor’a transfer olmuştu. 2019-2020 sezonunun devre arasında Sarıyer’den Eyüpspor’a transfer olan başarılı kaleci, yarım devre İstanbul ekibinin formasını giydikten sonra Kırklarelispor’a kiralık olarak gitti. Devre arasında Eyüpspor’a dönen Anteplioğlu, sonrasında ise Pendikspor’un yolunu tutmuştu. 

14 maç’ın 6’sında rakibe geçit vermedi

Eyüpspor’da sadece 14 maça çıkan deneyimli eldiven, kalesinde 11 gol görürken, 6 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.  

Pendik’te 3 maça çıktı

Pendikspor’da geçen sezon alternatif isim olarak düşünülen Kubilay Anteplioğlu, sadece 3 maça çıktı. 1. Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda da 1 maçta süre alan deneyimli kaleci, 224 dakika süre alırken, kalesinde 2 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler