ÖZEL | Eyüpspor, Fenerbahçe'nin Milli yıldızı için girişimlere başladı!

Furkan Sönmez
15.07.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 18:14

Trendyol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Eyüpspor, yaz transfer dönemi hazırlıklarını sürdürüyor. Eflatun-Sarılı takım, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor. Detaylar.

ÖZEL | Eyüpspor, Fenerbahçe'nin Milli yıldızı için girişimlere başladı!

Furkan SÖNMEZ - AJANSSPOR

Trendyol 1. Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e çıkma hakkı elde eden Eyüpspor, yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu sezonki transfer döneminde kadrosuna 5 yeni futbolcuyu katan Eflatun - Sarılı takım, Fenerbahçe'nin yerli yıldızı için teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Eyüpspor'dan Fenerbahçe çıkarması

Eyüpspor, Fenerbahçe'den Luan Peres ve Ryan Kent'in dışında 27 yaşındaki sağ kanat mevkiisinde oynayan Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor. Geçen sezonu Karagümrük'te kiralık olarak geçiren Emre Mor için Fenerbahçe'ye teklif yapan Arda Turan'ın takımı, başarılı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Maaş konusunda görüşmeler sürüyor

Fenerbahçe'de yıllık 1 milyon Euro'nun üzerinde maaş kazanan Emre Mor için Eyüpspor, kiralık transferle birlikte maaşın bir bölümünü de Fenerbahçe'nin karşılamasını talep etti. Fenerbahçe ile anlaşmaya varmaya yakın olan İstanbul ekibi, kısa süre içinde bu transferi duyurmak istiyor.

Emre Mor'un 2023-2024 sezonu performansı

Geçen sezonun devre arasında Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Emre Mor, 2023-2024 sezonunda toplamda 21 maçta süre aldı. Bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandıran 27 yaşındaki kanat forvet, 4 kez asist katkısında bulundu.

Eyüpspor'un transferleri

Bu sezon kadrosuna 5 oyuncu takviyesinde bulunan Eyüpspor; Dorukhan Toköz, Anastasios Chatzigiovanis, Umut Meraş, Emre Akbaba ve Fredrik Midtsjo'yu kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler