Eyüpspor'a Acun Ilıcalı engeli! Emre Mor...

Furkan Sönmez
22.07.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 18:17

Son dakika transfer haberi: Milli futbolcu Emre Mor'un Süper Lig takımı Eyüpspor'a transferi hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Tüm detaylar haberimizde...

Eyüpspor'a Acun Ilıcalı engeli! Emre Mor...

Furkan SÖNMEZ - AJANSSPOR

Trendyol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Eyüpspor, Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki başarılı sağ kanat futbolcusu Emre Mor'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Başarılı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen ve prensipte anlaşmaya varan İstanbul ekibine İngiltere'den rakip çıktı.

Fenerbahçe Asbaşkanı kendi takımına istiyor

İngiltere Championship takımlarından Hull City sahibi ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Emre Mor için Fenerbahçe ile görüşme halinde. Bonservisle birlikte Emre Mor'u kadrosuna katmak isteyen Hull City, bu transfer için bonservis ödemeye hazır durumda.

Emre Mor'un 2023-2024 sezonu performansı

Geçen sezonun devre arasında Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Emre Mor, 2023-2024 sezonunda toplamda 21 maçta süre aldı. Bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 27 yaşındaki kanat forvet, 4 kez asist katkısında bulundu.

Hull City Jaden Philogene'i gönderdi

Hull City, geçtiğimiz yıllarda Aston Villa'dan kadrosuna kattığı Jaden Philogene'i bu sezon Aston Villa'ya sattı. İngiliz ekibi genç kanat forveti, 15 milyon euro'luk geri satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna kattı ve genç yıldız ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler