Eyüpspor Belçikalı Golcünün Transferini Bitirdi

Burak Alaca
10.08.2023 - 18:16 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 18:43

1.Lig ekibi Eyüpspor, Belçika Pro League ekiplerinden Gent'in formasını giyen 31 yaşındaki golcü Gianni Bruno ile anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Eyüpspor Belçikalı Golcünün Transferini Bitirdi

Salim Manav-AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Eyüpspor, transferde önemli bir takviyeye daha imza attı. İstanbul ekibi Belçika Ligi ekiplerinden Gent'in 31 yaşındaki golcüsü Gianni Bruno ile anlaşma sağladı.

Takıma katıldı

Eyüpspor'un anlaşmaya vardığı 1.80'lik deneyimli golcü bugün takımın Ankara'daki kampına katıldı. İstanbul temsilcisi Gianni'nin kariyerindeki 11. takım olacak.

Geçen sezon Belçika Ligi'nde 18 gol attı

Geçen sezonu Belçika Jupiler Pro League ekibi VV St. Truiden'de kiralık geçiren Gianni Bruno ligde 30 maça çıkarken 18 defa fileleri sarsarak başarılı bir dönem geçridi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'dan kaleye takviye
Habere Git

5 kez duble yaptı

Başarılı golcü geçtiğimiz sezon Belçika Ligi'nde; KV Mechelen, Zulte Waregem, KVC Westerlo, RFC Seraing, KV Oostende maçlarında 2'şer gol atarak duble yapmayı başardı.

Eyüp'ten 10. transfer

Eyüpspor'da Belçikalı golcü Gianni'nin transferi ile yaz aylarındaki imzaların sayısı da 10'a yükseldi. İstanbul ekibi daha önce; Robin Yalçın, Adrien Regattin, Caner Erkin, Al Hassan Toure, Kubilay Anteplioğlu, Prince Ampem, Ahmet Kutucu, Birkan Tetik, Metehan Baltacı gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler