Eyüpspor, Portekizli defans oyuncusu Ruben Vezo ile sözleşme imzaladı

06.09.2024 - 11:17 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 11:24

Süper Lig ekibi Eyüpspor, Olympiakos'ta forma giyen Portekizli defans oyuncusu Ruben Vezo'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Eyüpspor, Portekizli defans oyuncusu Ruben Vezo ile sözleşme imzaladı

AJANSSPOR - HABER

ikas Eyüpspor, Yunan ekibi Olympiakos'un 30 yaşındaki Portekizli futbolcusu Ruben Vezo ile kiralık sözleşme imzaladı.

"Ruben Vezo, önemli kariyere sahip önemli bir oyuncu"

Tecrübeli futbolcu için düzelenen imza töreninde konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Ruben Vezo, önemli kariyere sahip önemli bir oyuncu. Bizim de stoper mevkisinde sayısal olarak bir eksikliğimiz vardı. Ruben ile o bölgemizi güçlendirmiş olduk. Transferin gerçekleşmesinde bize kolaylık sağlayan Olympiakos Sportif Direktörü Giannis Vrentzos’a teşekkür ediyorum. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

"Burada olduğum için çok mutluyum"

İstanbul ekibinin yeni transferi Ruben Vezo ise "Burada olduğum için çok mutluyum. Bu kulüp ve taraftar için elimden gelen her şeyi yapacağım. Sıcak karşılama için herkese teşekkür ederim. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezonki hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

25 maçta oynadı

Geçen sezonun devre arasında Levante'den bedelsiz olarak Olympiakos'a transfer olun Ruben Vezo, Yunan ekibinde 25 maçta görev aldı. 30 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda iki asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler