Zafer Turan'dan Gençlerbirliği Maçı Ve Ryan Babel Sözleri

İsa Kethüda
12.04.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 12.04.2023 - 08:42

Son dakika spor haberi: Eyüpspor'da Teknik Direktör Zafer Turan'dan Gençlerbirliği maçı ve Ryan Babel hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Zafer Turan'dan Gençlerbirliği Maçı Ve Ryan Babel Sözleri

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Eyüpspor'da Teknik Direktör Zafer Turan, Gençlerbirliği karşılaması öncesinde açıklamalarda bulundu. 

"Rakiplerimiz bize karşı daha motive"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Zafer Turan, "Eyüpspor'da 2. Lig'de şampiyonluk yaşadık sonrasında ise 1. Lig'in ilk 9 haftalık sürecinde vardık. Eyüpspor bizim camimiz ve şu anda şampiyonluğa odaklandık. 

Lig içerisinde sıkışık bir takvim olduğu için yoğun bir tempomuz var. 20 günde 5 maç oynayacağız. Hem maç oynayıp hem de antrenman temposunu yakalamak istiyoruz. Biz göreve geldiğimizde; kesinlikle futbolcular arasında gruplaşma yoktu. Ancak mental bir yorgunluk vardı. 

İlgini Çekebilir
Canlı yayında açıkladı: Küme düşme kalkacak
Habere Git

Gençlerbirliği maçı zor olacak çünkü ligde her takımın farklı da olsa bir amacı var. Rakiplerimizin bulunduğumuz konum ve kadromuzun kalitesi sebebiyle bize karşı daha fazla motive olduğunu söyleyebilirim. Gençlerbirliği maçı kolay bir maç olmayacak. Hata yapmak istemiyoruz, kazanmak istiyoruz" dedi. 

Babel 2 hafta yok

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan bedelsiz olarak transfer edilen Ryan Babel içinse Turan, "Babel ile iletişime çok kolay geçtik. 

Babel'in ayağının altında bir sakatlık var, yarım yarım oynuyordu biz de onunla konuştuk ve oynamaması gerektiğini söyledik. Babel, Gençlerbirliği ve Göztepe maçında aramızda olmayacak" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Giresun'dan Lale Orta'ya Aboubakar maili
Habere Git

Ligde topladığı 57 puanla ikinci sırada yer alan Eyüpspor, bu akşam saat 20.30'da Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler