Eyüpspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez İle Yollar Ayrıldı

İsa Kethüda
27.03.2023 - 15:59 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 16:09

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yolların ayrıldığı açıklandı. İşte haber ile ilgili detaylar.

Eyüpspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez İle Yollar Ayrıldı

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını karşılıklı anlaşılarak ayırdığını duyurdu.

İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Sayın İbrahim Üzülmez'e kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Romain Saiss'e Premier Lig'den talip çıktı!
Habere Git

Üzülmez'den başka hoca ile görüşüldü iddialarına yanıt

Son lig maçında Çaykur Rizespor'a sahasında 1-0 kaybeden Eyüpspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, karşılaşma sonrası, kulübün başka bir hoca ile görüştüğü iddiaları hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

"O ismi zaten söyleyen söylüyor"

Üzülmez açıklamasında, "O ismi zaten söyleyen söylüyor. Hocalar gelip geçer. Eyüpspor’a bir sürü hoca geldi, biz de gidebiliriz. Kulüpler bakidir. Teknik adam takımın başındayken bazı şeyler konuşulması doğru değil. Futbol camiasından dürüstlük beklenmez. 

Futbol topu gibi her tarafa dönen bir camia. Herkes birbirinin sırtına basarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Biz görevimizin başındayken olmaz. Ayrıldıktan sonra başkanla konuşursun, bunlar olur. Bir ayrılalım, ayrılmadık takımın başındayız” ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den ikinci hamle: Ali Koç...
Habere Git

Öte yandan, İbrahim Üzülmez'in ilk olarak Manisa FK maçı sonrası kulüple görüştüğünü iddia ettiği kişinin teknik direktör Hikmet Karaman olduğu basında yer almıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler