Son Dakika | Eyüpspor, Yeni Malatyaspor'dan Abdulsamed Damlu'yu Kiraladı

Akın Ungan
03.03.2023 - 16:08 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 16:17

Son dakika transfer haberleri | TFF 1. Lig'de şampiyonluğun iddialı takımı Eyüpspor, Yeni Malatyaspor kalecisi Abdulsamet Damlu'yu kiraladı. Detaylar...

Son Dakika | Eyüpspor, Yeni Malatyaspor'dan Abdulsamed Damlu'yu Kiraladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve zirvenin güçlü takımı Eyüpspor transfer döneminde kadrosuna bir futbolcu daha kattı. Kulüpten kaleye takviye geldi.

Abdulsamed Damlu sezon sonuna kadar Eyüp'te

Eyüpspor, yaşanan deprem felaketi nedeniyle TFF 1. Lig'den çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor'un kalecisi Abdulsamed Damlu'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Abdulsamed Damlu'nun kariyeri

25 Temmuz 1999 doğumlu Abdulsamed Damlu, Yeni Malatyaspor altyapısında futbola başladı. 2016'nın Ocak ayında Sandıklıspor'a kiralanan genç file bekçisi, o sezonun sonunda takıma geri döndü.

İlgini Çekebilir
Ağaoğlu istifası için çarpıcı iddialar! Güç ve siyasi savaş!
Habere Git

Abdulsamed Damlu'nun bu sezonki performansı

Bu sezon Yeni Malatyaspor'un kalesini 21 maçta koruyan Abdulsamed Damlu, 36 gol yedi. 23 yaşındaki file bekçisi 5 müsabakada kalesini gole kapatmayı başardı. Abdülsamet, 5 maçta da sarı kart gördü.

Eyüpspor zirvede

Bu sezon beklentileri karşılayan Eyüpspor, çıktığı 22 lig maçında 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 44 puan toplayan Eyüpspor, TFF 1. Lig'in zirvesinde yer aldı.

Yeni Malatyaspor ligden çekildi

Yeni Malatyaspor, Spor Toto 1. Lig'de kötü bir dönemden geçiyordu. Çıktığı 22 lig maçında sadece 4 galibiyet elde eden takım, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alırken, 16 puan ile ligin son sırasında bulundu. Malatya temsilcisi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci depremlerden etkilendi ve yaşadığı acı kayıplar nedeniyle ligden çekilme kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Mahkeme kararı bozdu! Kayseri maçında F.Bahçe taraftarı yok
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler