Transfer Haberleri | Taner Taşkın: "Eze için Avrupa'dan teklif aldık"

Orhan Gülek
01.04.2022 - 15:02 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 15:28

Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın ligdeki durumlarından golcü oyuncuları Emeka Friday Eze'ye kadar birçok konuda özel açıklamalar yaptı. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Taner Taşkın: "Eze için Avrupa'dan teklif aldık"

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programına konuk oldu. Gündeme ve Keçiörengücü'ne dair açıklamalarda bulunan Taşkın, "Sezonun başında geldiğimizde 4 puanlı bir takım vardı. Oyuncu potansiyeli yüksek ama morali düşük bir takımdı. Eski hocamız İlker Püren’e de teşekkür ederim iyi bir takım bırakmış bize. Devre arasına kadar sürekli motivasyon aşıladık, Allah'ın da yardımıyla biz şuan bu noktadayız. Ancak şuan hala küme düşme sıkıntısını hissettiğimiz bir durumdayız. O açıdan yarın Ramazan'ın ilk gününde inşaallah Ramazan'a da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Önümüzde ki 3 maç kritik

Taşkın konuşmasına şöyle devam etti: "Biz her zaman oyuncularımıza bir seri yakalarsak yukarılara oynayabileceğimizi aktararak onları hazırlıyoruz. Küme düşme sıkıntısını konuşmak istemiyoruz. Nitekim bu anlamda da önemli sonuçlar aldık. Şuan bütün oyuncularımız hazır durumda, kalan maçlarda inşallah 'acaba yukarılara oynar mıyız' düşüncesiyle çıkmaya devam edeceğiz. Önümüzde ki 3 maçı kazanırsak yukarılara oynayabiliriz ama kaybedersek de sıkıntı yaşayabiliriz. O anlamda bu maçlar yenemiyorsan, yenilme tarzında maçlardır."

Temaslı ve çoşkulu futbol

Oynatmak istediği ve sevdiği oyun stilinden bahseden Taner Taşkın, "Şuanda oyuncu kazanmaya değil de maç kazanmaya odaklı oynadığım için, topu rakibe bırakmak yerine temaslı ve coşkulu bir futbol oynatmaya çalışıyorum. Ben genel olarak bunu yapmaktayım" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Nihat Özdemir bile yasadan bihaber!
Habere Git

"Eze ile birlikte ben de takla atıyorum"

Taşkın konuşmasını şöyle bitirdi:

"Emeka Friday Eze'nin taklaları çok hoşumuza gidiyor. Kenarda ben de onlarla takla atasım geliyor hatta. O attıkça ben de içimden atıyorum. Eze bana göre tam bir Süper Lig oyuncusu. TFF 1. Lig'e iki tık fazla gelen bir oyuncu. Çok da karakterli birisi, varını yoğunu ortaya koyuyor. Eze gününde olduğu zaman çok çok önemli birisi. Ben şuan Süper Lig'de Eze gibi patlayan, drippling yapan bir tane bile oyuncu görmüyorum. Devre arasında 500 bin euro teklifi Avrupa'dan aldı ama biz ihtiyacımız olduğu için satmadık."

Emeka Eze'nin performansı

25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Emeka Eze, bu sezon 22 maçta görev aldı ve 10 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler