Kocaelispor’da Mustafa Gürsel ile yollar ayrıldı! Ertuğrul Sağlam...

11.05.2024 - 21:21 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 22:55

Son dakika haberleri. Trendyol 1 Lig'in son haftasında Sakaryasapor'a 2-0 mağlup olan Kocaelispor'da Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile yollar ayrıldı.

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel ile yollar ayrıldı! Ertuğrul Sağlam...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig’de son hafta karşılaşmasında bugün ezeli rakibi Sakaryaspor’a 2-0 mağlup olan Kocaelispor’da teknik direktör Mustafa Gürsel ile yollar ayrıldı. 

Recep Durul: "Evet, yoları ayırdık"

Konuyla ilgili açıklama yapan, kulüp başkanı Recep Durul, “Evet, yoları ayırdık. Yeni hocamız yarına kadar belli olacak” dedi. 

Detaylı bilgi verilmedi

Detaylı bilgi vermek istemeyen Durul, sözleşmeyle ilgili de hafif koşullarda yükümlülük olduğunu söyledi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise, “Yönetim kurulumuz Sakaryaspor maçı sonrası acil toplanmış olup teknik direktörümüz Mustafa Gürsel ile yollarımızı ayırma kararı alınmıştır” denildi.

Öte yandan Kocaelispor play-off'ta Çorum FK ile eşleşti.

Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandı

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgilere göre Mustafa Gürsel ile yollarını ayıran Kocaelispor'da teknik direktörlük görevi için Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya varıldı.

Kocaelispor performansı

54 yaşındaki teknik adam son olarak Kocaelispor'da görev yapmıştı. Körfez ekibiyle 24 maça çıkan Sağlam 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 43 puan topladı ve maç başına da 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Bilindiği üzere Kocaelispor, ligin 23. haftasında teknik direktör Ertuğurl Sağlam ile yollarını ayırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler