Ezeli rakipleri, şampiyonları kutladı! Süper Lig'de olur mu?

16.04.2018 - 00:39 | Son Güncellenme: 16.04.2018 - 00:39

Ezeli rakipleri, şampiyonları kutladı! Süper Lig'de olur mu?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıran kırana devem ederken, Avrupa'nın 3 liginde şampiyonlar belli oldu. PSG, Manchester City ve PSV, liglerinde mutlu sona ulaşırken;  bu ekiplerin ezeli rakipleri şampiyonlukları için kutlama mesajı yolladı.

Manchester United

Manchester United, sahasında West Brom'a 1-0 kaybederken; bu sonucun ardından Manchester City 5 maç kala şampiyonluğu garantiledi.  United, resmi Twitter hesabından attığı mesajla City'yi şampiyonluğu için kutladı.

 

Ajax

PSV, Ajax'ı sahasında 3-0 yenerek, Hollanda Ligi'nde bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk şansı kalmayan Ajax ise resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ezeli rakibini tebrik etti.

Monaco

PSG, Monaco'yu sahasında 7-1 gibi farklı bir sonuçla yenerek Fransa Ligi'nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Monaco, ağır yenilgiye rağmen rakibinin başarısını resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Süper Lig'de olur mu?

Süper Lig'de Başakşehir, Beşiktaş,  Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı son 5 hafta kala tüm heyecanıyla devam ediyor. Ezeli rakiplerin, şampiyon olan diğer rakibini tebrik edip etmeyeceği ise merak konusu.

AJANSSPOR  

Senin için hazırladığımız haberler