Ezgi Mola kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde oynadı?

23.06.2021 - 00:03 | Son Güncellenme: 23.06.2021 - 00:06

Masumlar Apartmanı dizisiyle milyonlarca kişiye ulaşan Ezgi Mola kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Şimdiye dek hangi dizilerde oynadı? İşte cevabı...

Ezgi Mola kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hangi dizilerde oynadı?

Masumlar Apartmanı yapıtıyla büyük ses getiren oyuncu Ezgi Mola kaç yaşında? Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola sevgilisi var mı? Son dönemde oyunculuk performansıyla sık sık konuşulan oyuncunun özel yaşantısı hakkında birçok detay merak ediliyor. Ayrıca, Ezgi Mola’nın şu ana kadar oynadığı yapımlar ve Ezgi Mola filmleri de büyük ilgi topluyor. Şimdiye dek birçok başarılı yapımda başrol veya yan rol oyuncusu olarak emek veren usta isim; reklam filmlerinde de oynuyor.

Henüz genç sayılabilecek bir yaşta olan oyuncunun önümüzdeki yıllarda adından sıklıkla söz ettireceğini Masumlar Apartmanı dizisi ile anlayabiliriz. TRT’de yayınlanan yapımda oynadığı karaktere hayat veren oyuncu bir anda internet kullanıcılarının ve dizi takipçilerinin dikkatini çekti. “Masumlar Apartmanı Safiye Derenoğlu” şeklinde her gün onlarca arama yapılıyor. Ezgi Mola’nın Safiye Derenoğlu karakteri ile öne çıkması dizinin ratinglerine de yansımış durumda.

Yani, Masumlar Apartmanı yayında olduğu her gün ratinglerde ilk 3’ü garantiliyor. Hatta çoğu zaman günü birincilikle tamamlıyor. Türk dizi tarihinde Masumlar Apartmanı gibi daimi başarı gösteren çok az yapım var. Neredeyse 4 – 5 aydır her hafta ilk 3’te tamamlayan yapım büyük ilgi topluyor. Bundan ötürü, “Ezgi Mola kaç yaşında?” sorusunun neden çok sorulduğunu anlamlandırabilmek mümkün. Peki, Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında? Detaylar haberimizde.

 

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı dizisinden önce onlarca yapımda yer almıştı. Onlarca film de onlarca dizi de onu görmek mümkün. Sadece film ve dizi değil; tiyatro ve reklam kesitlerinde de kendisini sık sık görüyoruz. Hal böyle olunca erken yaşta başlayan bir kariyerden söz etmek mümkün. Sahneye ilk kez 1998 yılında çıkan oyuncu, tam 23 yıldır mesleğini başarılı biçimde sürdürüyor.

 

Ezgi Mola’nın eğitim yaşantısına baktığımızda tam bir bilmece ile karşılaşıyoruz. İlk ve orta öğretimini tamamlayabilmek için 4 farklı okul değiştiren oyuncunun henüz lise yıllarında tiyatroyu meslek olarak keşfedebildiği açık. Yani, ilkokuldan beri okul bünyesinde yer alan tiyatro kurslarında eğitim – öğretim görmüşse de tiyatroyu ciddi anlamda değerlendirdiği yer burası olmuş. Tam 4 yıl boyunca Kadıköy Ziverbey’de yer alan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almış.

Ezgi Mola Kaç Yaşında?

Masumlar Apartmanı dahil onlarca yapımda yer alan oyuncu adeta yıllara meydan okuyor. Durum böyle olunca “Ezgi Mola kaç yaşında?” sorusunu anlamlandırabilmek mümkün. Ezgi Mola 1983 doğumlu. 29 Mart 1983 yılında İstanbul’da doğan usta oyuncu, bu yıl 37 yaşını bitirip 38 yaşına girecek. Film, dizi, reklam ve tiyatro dahil onlarca yapımda yer almasına rağmen hala genç durması ilgi çekici bir başka nokta. Özellikle, Ezgi Mola Avon reklamlarından sonra “Avon”a yönelik ciddi talep patlaması yaşanmıştı. Hatta internette, Ezgi Mola’nın yıllardır aynı kalmasını Avon ile bir tutan kullanıcılar da vardı. Masumlar Apartmanı dizisinde son derece başarılı bir oyunculuk örneği gösteren usta aktörün bir süre daha yaşı sorgulanabilir. “Ezgi Mola kaç yaşında?” sorularına aşina olmak lazım.

Ezgi Mola Filmleri

Ezgi Mola filmleri arasında neredeyse başarısız olan bir yapım yok gibi. İlk kez Organize İşler ile sahneye çıkan oyuncunun şu ana kadar 16 yapımda yer aldığı biliniyor. Ezgi Mola filmleri hakkında dikkat çekici bir diğer detay ise, bir kez oynadığı yapımın devam yapımlarında da rol alması. Örneğin, 2005 yılında Organize İşler’de rol alan oyuncu, 2019 yılında; yani tam 14 yıl sonra bu kez Organize İşler Sazan Sarmalı adlı filmde rol almış. “Kocan Kadar Konuş” adlı filmin de iki farklı yapımında yer almış. Ezgi Mola’nın şu ana kadar oynadığı filmlerin listesi şu şekilde;

 

  • Organize İşler (2005, 2019)
  • Hayatımın Kadınısın (2006)
  • Veda (2010)
  • Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011)
  • Dedemin İnsanları (2011)
  • Pazarları Hiç Sevmem (2012)
  • Celal ile Ceren (2013)
  • Patron Mutlu Son İstiyor (2013)
  • Kocan Kadar Konuş (2015 – 2016)
  • Maide’nin Altın Günü (2017)
  • Aydede (2018)
Senin için hazırladığımız haberler