Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında? Erman Toroğlu...

01.01.2022 - 21:48 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 22:11

Erman Toroğlu kiminle evlendi Ezgi Yavuz ile evlendi, adı ne, soyadı ne? Peki Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar, nereli? İşte sevgilisi...

Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında? Erman Toroğlu...

AJANSSPOR PLUS

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Barcelona'da dünyaevine girdi. Toroğlu, eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Peki Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte detaylar...

Erman Toroğlu'nun eşi Ezgi Yavuz kimdir? 

Erman Toroğlu, geçen salı günü Barcelona'ya gitti. Barcelona'da TYürk konsolosluğunda evlendi. Toroğlu, 39 yaşındaki  Ezgi Yavuz ile evlendi. Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yapıyor. 39 yaşında. Ezgi Yavuz, iki yıl önce Galatasaray üyesi oldu. Üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz verdi.

İlgini Çekebilir
Erman Toroğlu, eski avukatıyla dünyaevine girdi
Habere Git

Erman Toroğlu kimdir?

Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de doğdu. Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarı. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etti. Futbolculuktan sonra hakemliğe başladı, FIFA kokartı aldı. Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, hocası Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday oldu.

 

Şansal Büyüka ile uzun yıllardır önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yaptı.

Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yaptı.

2015 yılının başlarında TRT Spor kanalında yorumculuk yapmış fakat kısa bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kanaldan ayrılmıştır. Şimdilerde ise maç sonralarında A Spor kanalında yorumculuk yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler