F1 efsanesi 89 yaşında baba olacak!

03.04.2020 - 15:36 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 15:36

Formula 1’in efsane ismi, eski patronu Bernie Ecclestone tarihe geçmeye hazırlanıyor. 89 yaşında olan Ecclestone bir kez daha babalık duygusunu tadacak.

Dünyanın en çok takip edilen organizasyonları arasında yer alan Formula 1’in efsane ismi, eski patronu Bernie Ecclestone, son günlerde farklı bir duygu yaşıyor. Efsane isim, 89 yaşında 4. kez baba olma sevinci tadacak. Ecclestone bu konuda bir açıklama yaptı ve sevincini paylaştı. 90 yaşına merdiven dayanan F1’in eski patronu, Ekim ayında yaş gününü kutlayacak. Bu aynı zamanda tarihe de geçeceği anlamına geliyor.

Eşi Fabiana Flosi hamile

AJANSSPOR

Ecclestone'ın 2012 yılında evlendiği 43 yaşındaki eşi Fabiana Flosi'nin hamile olduğu ve Temmuz ayında ilk bebeklerini dünyaya getireceği belirtildi.

Gelişmeyi doğrulayan Ecclestone, "Evet, ancak yaza kadar hâlâ çok vakit var" diye konuştu. Fabiana ise, "Tüm ebeveynler gibi, tek bir arzumuz var; bebeğin sağlıklı doğması. Umarım Formula 1'e ilgi duymaz" açıklamasını yaptı.

Kaç çocuğu var?

Bu arada Ecclestone'un önceki evliliklerinden 65 yaşında Deborah, 35 yaşında Tamara ve 31 yaşında Petra isminde 3 çocuğu bulunuyor. Bu durum ilginç bir durumu da ortaya çıkarmış olacak.

Dünya tarihine geçecek

Çünkü; Ecclestone'un kızlarından 5 de torunu var. Bu yüzden ilginç şekilde Ecclestone'ın torunları, yeni çocuğundan daha büyük olacak. Eccleston dünya tarihine de geçmeye hazırlanıyor. Stanford Üniversitesi'ne göre tarihin en büyük babası 88 yaşındaydı.

Senin için hazırladığımız haberler