Formula 1 pilotu Sebastian Vettel'in çantası çalındı!

Orhan Gülek
23.05.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 19:37

Formula 1 ekiplerinden Aston Martin'in dört kez dünya şampiyonu pilotu Sebastian Vettel, Barcelona'da soyguna uğradı. Vettel, elektrikli scooter ile hırsızların peşine düştü.

Formula 1 pilotu Sebastian Vettel'in çantası çalındı!

AJANSSPOR - HABER

Formula 1 ekiplerinden Aston Martin'in 4 kez dünya şampiyonu pilotu Sebastian Vettel, Barcelona'da soyguna uğradı. El Periodico'da yer alan habere göre İspanya Grand Prix'si için Barcelona'da bulunan 34 yaşındaki Alman sürücünün çantası Pazartesi sabahı erken saatlerde aracının içerisinden çalındı.

Vettel, aracının camını açık bıraktı, hırsız çantayı çaldı

Vettel'in kaldığı otelin dışında aracının camını açık bırakmasından faydalanan hırsızların, içerisinde tecrübeli pilota ait belgeler ve kulaklığın bulunduğu çantayı çalarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

Elektrikli scooter'ı ile hırsızların peşine düştü

Eşyalarınn çalındığının farkına varmasının ardından ise Vettel, elektrikli scooter'ı ile hırsızların peşine düştü. Telefonunda bulunan GPS yardımıyla kulaklıklığını bulmayı başaran Alman pilot, sırt çantasına ve belgelerine ise ulaşamadı.

İlgini Çekebilir
F1 İspanya GP'sini kazanan Verstappen zirveye oturdu
Habere Git

Konuyla ilgili soruşturma açılırken belgelerin yanı sıra çantada değerli eşya olmadığına inanılıyor.

Sebastian Vettel'in kariyeri

Formula 1'de 1959 ve 1960 sezonlarında yarışan, 2021'de ise Racing Point'in yerini alan Aston Martin'in pilotlarından Sebastian Vettel, daha önce BMW Sauber, Scuderio Toro Rosso, Red Bull Racind ve Scuderia Ferrari ile yarıştı. Vettel 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Red Bull ile şampiyonuk sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler