F1'de Toto Wolff rüzgarı esmeye devam edecek

15.12.2020 - 20:32 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 20:42

Mercedes’in takım patronlarından Toto Wolff, Almanya'nın en çok aboneliği bulunan gazetesi Suddeutsche Zeitung'a açıklamada bulundu. Toto Wolff gelecek sezon, F1 Mercedes AMG'nin başında olacak mı, Aston Martin iddiaları hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

F1'de Toto Wolff rüzgarı esmeye devam edecek

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Mercedes Formula 1 takım patronu ve CEO'su Toto Wolff, gelecek sezon takımın başında olup olmacağı hakkında Alman gazetesi Suddeutsche Zeitung'a konuştu.

Toto Wolff yaptığı açıklamada 2013'den beri başında bulunduğu Mercedes'te görev almaya devam edeceğini ve takımın başında olacağını belirtti.

Wolff  "Evet, Formula 1'de kalacağım ve bunu takım patronu olarak yapacağım. Sonuç olarak, hayatımda iş noktasında bir farklılık olmadığı düşünüyorum. Çünkü bana göre herşey hayattan ibaret. Mercedes takımını yönetmekten zevk alıyorum ve bu tutkumu sürekli eşim Susie ile paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Neler yaşandı?

Sene başında Mercedes takım patronu Toto Wolff'un, 2021 sezonunda Racing Point'in yerini alacak olan Aston Martin'in başına geçeceği konuşuluyordu.

F1 Mercedes AMG Petronas takımının yüzde %30 hissesine de sahip olan Avusturyalı yatırımcı Toto Wolff, 2014'ten itibaren Formula 1'de yedi takımlar ile yedi pilotlar şampiyonluğunu kazandı.

48 yaşındaki tecrübeli patron Toto Wolff, daha önce yaptığı açıklamada Mercedes'in kendisi veya Lewis Hamilton ayrılsa bile ayakta kalabilecek kadar güçlü olduğunu söylemişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler