Castillo, Trabzonspor'da kalacak mı? Menajeri canlı yayında açıkladı!

06.07.2018 - 14:47 | Son Güncellenme: 06.07.2018 - 17:47

Trabzonspor forması giyen Fabian Castillo'nun menajeri, Kolombiyalı oyuncunun takımdaki geleceği hakkında Radyospor'a özel değerlendirmelerde bulundu. Trabzonspor haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Castillo, Trabzonspor'da kalacak mı? Menajeri canlı yayında açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da forma giyen Fabian Castillo’nun takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Menajerinden Castillo açıklaması

Kolombiyalı futbolcunun menajeri Serdar Ertemçöz, Castillo’nun sakatlık durumu ve Trabzonspor’daki geleceği hakkında dikkat çeken sözler söyledi.

Radyospor'da açıklama yaptı

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Serdar Ertemçöz’ün açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Castillo'nun sakatlık durumu üzerine...

"Fabian Castillo Türkiye’ye gelmeden önce Amerika’da 30 üzerinde maç yapıp Trabzonspor’un sezon başı kampına katıldı. Oyuncular da makina değil, mekanik bir yapıları yok.  Üst üste bu tempolar belli bir süreç içerisinde sakatlıklara sebep olabiliyor."

"Kiralık gidecekken o dönemli başkan Muharrem Usta vazgeçti"

"Ayrıca kültürü çok farklı bir ülkeden Trabzon’a geldi. Adaptasyon sorunu da yaşadı. Mental zorluklar çekti. Yönetimsel sıkıntılar, hoca değişiklikleri de Trabzonspor’da etkili oldu. Bir dönem kiralık ayrılmayı düşündük, o dönemki başkan Muharrem Usta vazgeçti. Bu süreçler oyuncuyu etkileyebiliyor."

"Yeni sezonda farklı bir Castillo izleyeceğiz"

"Şu anda darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı. Kısa sürede iyileşecek, tedavi sürecinde. İlk geldiğinde çok büyük bir potansiyel olarak geldi. Ama bu sene farklı bir Castillo izleyeceğimize eminim. Kendisi artık mental olarak performansını ortaya koymaya hazır."

Trabzonspor'un Castillo konusundaki tavrı nedir?

"Geçen ay Trabzon’a gittim ve Özkan Sümer ile bir görüşmemiz oldu. Ünal Hoca da Castillo’nun kalmasından yana. Castillo da oynamak ve kendini göstermek istiyor. Piyasada adını eskisi gibi duyurmak istiyor."

"Tekrar kiralık gitmesi söz konusu değil"

"Fabian Castillo'nun tekrar kiralık gitmesi söz konusu değil. Kulüp kalmasından yana davranınca biz de memnuniyetle bunun arkasında durduk.  Castillo kanaatimce bordo-mavililerde başarılı olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler