Liverpool'da Fabinho'nun Al Ittihad'a Transferine Köpekleri Engel Oldu

23.07.2023 - 21:13 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 21:33

Liverpool'dan ayrılıp Suudi Arabistan ekibi Al Itthiad'a transfer olması beklenen orta saha oyuncusu Fabinho'nun köpekleri transfere engel oldu.

Liverpool'da Fabinho'nun Al Ittihad'a Transferine Köpekleri Engel Oldu

AJANSSPOR-HABER

Suudi Arabistan Pro League ekipleri transferde dünya futboluna gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. İngiliz ekibi Liverpool'dan önemli bir isim de Suudi futboluna katılmak üzereyken transferin önüne ilginç bir engel çıktı.

Al Ittihad, Liverpool'un yıldızını son noktaya getirdi

Daha önce Karim Benzema, N'Golo Kante gibi dünya yıldızlarına imza attıran son şampiyon Al Ittihad, Liverpool forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho'nun transferini tamamlama aşamasına geldi fakat görüşmeler askıda kaldı.

40 milyonluk transfere patili engel

Fabinho'nun Al Ittihad'a transferine sahibi olduğu köpekler engel oldu. Brezilyalı yıldızların sahip olduğu Fransız Bulldog cinsi köpeklerin Arabistan'da tehlikeli ve saldırgan olduları için yasaklı kategoride yer alıyor. 29 yaşındaki futbolcu bu sebepten transferi beklemeye aldı.

İlgini Çekebilir
Benzema neden Al Ittihad'ı tercih etti? Sebebini açıkladı!
Habere Git

Liverpool'a efsane Monaco kadrosundan transfer oldu

2016-2017 sezonunda Kylian Mbappe, Bernardo Silva, Radamel Falcao'lu kadrosu ile Ligue 1'deki Paris Saint Germain hegemonyasını yıkan Monaco kadrosunun önemli bir parçası olan Fabinho 2018'de 45 milyon Euro karşılığında Liverpool'a transfer oldu.

Klopp'un gözdesi oldu koleksiyonu tamamladı

Liverpool'a geldiği günden bu yana teknik direktör Jurgen Klopp'un değişmezleri arasında yer alan Brezilyalı geride kalan 4 yılda; UEFA Şampiyonlar Ligi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası, UEFA Süper Kupası, Premier League, FA Cup, Lig Kupası ve İngiltere Süper Kupası kazanarak tüm kulvarlarda şampiyonluğa ulaştı.

Brezilya orta sahasının bel kemiği

Fabinho aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nın da kilit isimleri arasında yer alıyor. Sambacı ilk kez 2015'te sırtına geçirdiği milli forma ile tam 29 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Liverpoollu eski yıldızın peşinde!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler