Fabregas: 'Antrenmandayken Courtois birden bağırdı...'

19.02.2018 - 18:07 | Son Güncellenme: 19.02.2018 - 18:07

Chelsea'nin İspanyol yıldızı, Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Barcelona ile oynayacakları maç öncesi Goal'e konuştu.

Chelsea'nin yıldız futbolcusu Cesc Fabregas, Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacakları maçta eski takım arkadaşı Lionel Messi ile karşı karşıya gelmek için sabırsızlandığını söyledi.

Fabregas, Arsenal'e transfer olmadan önce Barcelona as takımında üç sezon yan yana oynamıştı. Ancak ikili arasındaki dostluk çok daha eskiye dayanıyor. Zira Messi ve Fabregas, 12 yaşlarındayken La Masia'da birlikte top koşturmuşlardı.

Fabregas, Arjantinli yıldızın son dönemlerde İngiltere'ye transfer olabileceği yönündeki haberlere yönelik olarak, "Hiç şüphe yok; eğer buraya transfer olursa Messi, 30'lu yaşlarında bile İngiltere'deki en iyi oyuncu olur." dedi.

Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde Messi ile fazla konuşmadıklarını da belirten Fabregas, şöyle devam etti: "Hepimiz bazı şeyleri içerde yaşamak istiyoruz böyle durumlarda. Bu tip maçlar, daha sessiz kalmayı ve sadece saha içine odaklanmayı gerektirir. Elbette Barcelona'ya karşı oynamak bana çok şey ifade ediyor. Sadece bana da değil, dünyadaki her oyuncu için geçerli bu durum. Barcelona'yı seversiniz veya sevmezsiniz ama 'özel' bir kulüp olduğunu herkes kabul eder. Özellikle de orada harika anıları olan futbolcular için... Harika bir eşleşme olacak ve tüm oyuncular maçlarda zevk alacak."

"Antrenmandayken Courtois birden bağırdı..."

Barcelona karşısında favori olmadıklarını savunan Fabregas, kura gününde yaşananları ise şöyle anlattı: "Kura günü antrenmandaydık. Sanırım Courtois'ydı. Malzemeci veya kaleci antrenörünün yanından, 'Barça'yı çektik!" diye bağırdı. Sonra antrenmanımıza döndük. Eşleşmeyi bu şekilde öğrendik. Çok heyecanlı bir eşleşme olacak. Barcelona dünyanın en iyi takımlarından birisi ama biz de Premier Lig'in son şampiyonuyuz. Saygıyı hak ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler