Falcao 2 gol attı, gündem oldu: "Kaplan ısırmayı unutmadı"

08.03.2021 - 16:31 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 16:38

Galatasaray haberleri... Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun Sivasspor maçındaki 2 golü, Kolombiya, Amerika ve Romanya'da manşet oldu. Peki hangi yorumu yaptılar? İşte detaylar...

Falcao 2 gol attı, gündem oldu: "Kaplan ısırmayı unutmadı"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta biri penaltıdan olmak üzere 2 gol attı. Falcao'nun performansı, Avrupa ve Güney Amerika basınında da haber oldu.

Marca'nın Kolombiya sayfası haber yaptı

Marca'nın Kolombiya sayfası, Falcao için hazırladığı haberde, "Türkiye'den Falcao'nun geri döndüğü ve 2 gol attığı şeklinde güzel haber geldi. Falcao son golünü 12 Eylül'de Gaziantep FK'ya karşı kaydetmişti. Kolombiya Milli Takımı'nın gol kralı, birçok sakatlıkla mücadele ettikten sonra attığı golleri kendisini emekliliğin eşiğine getirenlere hediye etti" değerlendirmnesini yaptı.

"Falcao, takımının 2. sırada kalmasını engelleyemedi"

ABD'de İspanyol nüfusu hedefleyen Fox Deportes; Radamel Falcao'nun Galatasaray'ı Sivasspor karşısında yenilgiden kurtardığını yazdı. Haberde, El Tigre 2 gol attı. Aylar sonra sahalara dönen Falcao, takımının 2. sırada kalmasını engelleyemedi" denildi.

"Falcao'dan bir çift gol"

Öte yandan America Tv'nin sitesi, "Falcao'dan bir çift gol! Bir golü penaltıdan geldi. Falcao ceza kesmek istese de takımı Beşiktaş'ın gerisinde kaldı" değerlendirmesiyle maç haberini paylaştı. Haberde Falcao'nun gollerine de yer verildi.

"Kaplan ısırmayı unutmadı"

Rumen spor televizyonu Digisport, "Kaplan ısırmayı unutmadı! Falcao Galatasaray'da 2 gol attı" yorumunu yaptı.  Ayrıca haberde, "35 yaşındaki Falcao, sezona 6 maçında 5 gol atarak av tüfeği gibi başladı. Kolombiyalı, Porto, Atletico Madrid ve Monaco'daki performansını anımsattı. Ancak; sonra talihsizlikler yaşadı" denildi.

Falcao'nun maç sonundaki açıklaması

Golcü futbolcu Radamel Falcao sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstediğimiz sonucu alamasak da sahip olduğumuz iyi oyuna bağlı kaldık. İnanmaya devam ediyoruz ve sonuna kadar savaşacağız. Öz güven kazanmama yardım ettiğin izin verdiğin ve gol atma fırsatı verdiğin için teşekkürler Rab İsa. Sonuca rağmen iyi oyunu sürdürüyoruz. İsa'ya her maça ve bugüne kadar verdiği güven için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Aylar sonra gol attı

Ligde son olarak 24 Ekim 2020'de 6. haftada oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasında gol sevinci yaşayan Falcao, sonraki süreçte sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyemememişti. Falcao, 134 gün sonra gol atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler