Falcao ayrıldı mı? İşte dikkat çeken ayrıntı

27.07.2020 - 17:34 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 17:37

Galatasaray’dan yüksek maliyeti sebebiyle takımdan ayrılması beklenen dünya yıldızı Radamel Falcao sarı-kırmızılı kulüpten ayrılıyor mu? Arda Turan geri mi dönüyor? İşte dikkat çeken ayrıntı? İşte detaylar...

Falcao ayrıldı mı? İşte dikkat çeken ayrıntı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’dan yüksek maliyeti sebebiyle ayrılması beklenen dünya yıldızı Radamel Falcao’nun istikametimin Amerika Birleşik Devleti olması çok muhtemel... Kariyer planlamasında en yakın seçeneğin yeni kıta olacağı belirtilen Falcao şu sıralar İstanbul’un keyfini çıkarırken, bir ayrıntı gözlerden kaçmadı.

Galatasaray resmi hesabından yeni sezon formalarıyla ilgili bir tanıtım yapılırken, reklam yüzü olarak kaleci Fernando Muslera ve Emre Akbaba tercih edildi. Takımda marka değeri ve etkileşimi en yüksek olan isim Falcao’nun tanıtımda olmaması soru işaretlerine sebep oldu.

Arda Turan konsantre

Yeniden Galatasaray forması giymek için gün sayan Arda Turan, çalışmalarına ara vermiyor... Sezon başı kampına en hazır haliyle katılmak için özel hoca eşliğinde fiziksel kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları gerçekleştiren milli futbolcunun son durumunu yakın arkadaşı Burak Yılmaz paylaştı.

Burak instagram hesabından yakın arkadaşının videosunu atarak “Konsantre” notu düştü.

Senin için hazırladığımız haberler