Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Vatandaşı canlı yayında açıkladı!

05.12.2019 - 17:09 | Son Güncellenme: 05.12.2019 - 17:56

Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Vatandaşı canlı yayında açıkladı!

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen Kolombiyalı futbolcu Gustavo Victoria, sarı-kırmızılıların Alanyaspor ile oynayacağı maçı izlemek için İstanbul’a gelecek. Gustavo Victoria, vatandaşı Radamel Falcao ile de görüşecek. Gustavo, Radyospor’a çok özel açıklamalar yaparken, ”Falcao, tedavi sürecini geride bırakmak için çaba gösteriyor. Güçlü bir şekilde dönecektir. Ayrıca Galatasaray’daki sözleşmesine sadık kalacağını ve ayrılmak gibi bir fikri olmadığını düşünüyorum” dedi. Falcao, Galatasaray’dan ayrılacak mı? MLS’e mi transfer oluyor? Kronik sakatlığı mı var? Bu sorular masaya yatırıldı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Gustavo Victoria’nın açıklamaları şu şekilde:

Gustavo Victoria: "Alanyaspor maçını izleyeceğim, Falcao ile görüşeceğim"

Ailemle birlikte İstanbul’a geliyorum. İstanbul’u çok özlemiştik. Eski arkadaşlarımı göreceğim. Galatasaray’ın tutkulu taraftarını göreceğim. Bu açıdan da heyecanlıyım. Galatasaray ile Alanyaspor arasındaki lig maçını izleyeceğim. Radamel Falcao ile de görüşeceğim. Elbette ki bana birçok anıyı getirecek, hatıralarımı canlandıracak kişileri de göreceğim.

Gustavo: "Falcao'ya destek olmak ve sabretmek gerekiyor"

Radamel Falcao’nun bir sakatlığı var. Ağrıları olduğunu da biliyorum. Bunun tamamen geçmesi sonrası sahalara güçlü şekilde dönecektir. İnsanların endişesini de anlıyorum. Falcao, her şeyden önce çok büyük bir profesyonel. Önceki takımında ve milli takımda yoğun bir maç takvimi geçirdi. Şu anda rehabilitasyon sürecinin de iyi geçtiğini biliyorum. Sahalara döndüğünde gerçek gücünü gösterecektir. Falcao’ya destek olmak ve sabretmek gerekiyor. Onun bütün özelliklerini görebileceğimiz şekilde sahalara dönecektir. Ben böyle olduğunu düşünüyorum.

Gustavo: "Falcao'nun ayrılmak gibi bir niyeti yok"

Falcao, sözleşmesine saygı duyacaktır. Spekülasyonu seven insanlar haber yapmış olabilir. Galatasaray’da olmaktan son derece mutlu. Ben bunu net şekilde biliyorum. Galatasaray’da başarılı olmayı amaçlıyor. Devre arasında başka bir takıma gitmek gibi bir niyeti yok. Sözleşmesi süresince Galatasaray’da oynamaya devam edecektir. Benim bildiğim tedavi sürecini geride bırakıp sadece Galatasaray’ın başarısı için çalışmak istediği.

Falcao'nun kronik bir sakatlığı var mı?

Falcao’nun kronik sakatlığı olduğunu düşünmüyorum. Kendisine iyi bakan bir oyuncu. Yoğun maç programı yaşamıştı. Sezonu bitirdikten sonra dinlenme şansı elde edemedi. Sezon başı çalışmasını da yeterince yapamadı. Fazla yüklenmeden kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum. İyileşme aşamasında.

Victoria: "Galatasaray taraftarları bence Falcao konusunda endişelenmesin"

Falcao, çok güçlü bir oyuncu. Çok iyi çalışıyor. Atacağı gollerle Galatasaray taraftarlarını sevindirecektir. Bol gol atan bir Falcao olacak. Benim inancım bu yönde. Galatasaray taraftarları bence endişelenmemeli.

Senin için hazırladığımız haberler