Falcao gelişmesi: Kapılar kapandı!

18.05.2021 - 10:39 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 11:14

Galatasaray'da oynayan Radamel Falcao'ya eski kulübü Millonarios'un kapıları kapandı. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı? İşte son durum...

Falcao gelişmesi: Kapılar kapandı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da Radamel Falcao ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Radamel Falcao'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken, Kolombiya basını futbolcunun eski kulübü Millonarios'a dönme ihtimalinin kalmadığını yazdı.

Bu sezon Falcao'yu hayat etmiyorlar

Hatırlanacağı üzere, Kolombiya'nın köklü kulüplerinden Millonarios'un sahibi Gustavo Serpa, geride bıraktığımız transfer döneminde Radamel Falcao'yu transfer etmek istediklerini ve bunun hayalini kurduklarını dile getirmişti.

Genç oyunculara yöneliyorlar

Ancak; Millonarios artık Radamel Falcao'nun transferi için hayal kurmuyor. Transfer planını da genç oyunculara yönelik düzenleyen kulüp dolayısıyla, Radamel Falcao'yu tercih etmiyor. Bu da Falcao'ya eski kulübü Millonarios'un kapılarının en azından bu sezoni çin açık görünmediği anlamını taşıyor.

Radamel Falcao ne demişti? 

Golcü futbolcu, "Herkes benim Millonarios'ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa'da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum" demişti.

Bu sezonki performansı

Radamel Falcao bu sezon 18 maçta 9 gol 2 asistlik performnas ortaya koydu. Golcü futbolcu, geçen sezon ise 22 maçta 11 gol 1 asistlik katkı vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler