Falcao için olay iddia: "Aslında sakatlanmadı. İşin gerçeği..."

18.08.2019 - 11:54 | Son Güncellenme: 18.08.2019 - 08:57

Falcao için olay iddia: "Aslında sakatlanmadı. İşin gerçeği..."

Galatasaray'ın, transferi için uzun uğraş verdiği Radamel Falcao'nun sakatlandığı ve bu yüzden Metz maçının kadrosunda yer alamadığı açıklanmıştı. Monaco'nun, yıldız golcünün sakatlandığını açıklamasının ardından ortaya flaş bir iddia atıldı.

Falcao'nun sakatlandığı açıklanmıştı

Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar; Kolombiyalı yıldızın aslında sakatlanmadığını bu durumun farklı geliştiğini öne sürüyor. İşte o iddia:

Galatasaray, Falcao'yu garantiye almak istemiş!

Galatasaray ile Monaco arasında uzun süren uğraşlar sonunda Falcao konusunda el sıkışılırken, sarı-kırmızılıların futbolcunun sağlık durumuyla ilgili konuyu garantiye almak istediği gündeme geldi.

Camianın önde gelenleri sakatlandığına inanmıyor

Camiaya yakınlığıyla bilinen ve adının açıklanmasını istemeyen bazı isimler, Galatasaray yönetiminin ve teknik heyetinin Falcao'nun sakatlanmasını istemediğini ve yeni yapılacak transferin Monaco'nun lig maçında forma giyip sakatlanma riskini göze alamayacağını savundu.

"Galatasaray, imza attıracağı oyuncunun sakatlanmasını göze alamadı"

Bu sebeple Falcao'nun  sakatlığının ne olduğunun ve ciddiyetinin de tam açıklanmadığına dikkati çeken bazı futbol adamları, "Galatasaray, imza attıracağı bir futbolcunun sakatlanmasını göze alamadı. Bu yüzden de maç oynamadan sakatlığının olduğunu söylüyorlar. Falcao gelecek ve hafif bir sakatlığının olduğunu ancak; Galatasaray'da oynamasına engel bir durum olmadığını söyleyecek. Bu konuda ciddi duyumlarım var. Sağlık raporlarını gösterseler bile inandırıcı olmazlar. Çünkü raporları da çok rahat ayarlayabiliyor kulüpler. Bir Galatasaraylı olarak transferden çok memnunum, o ayrı." yorumlarını yapıyor. 

Monaco ile çıkacağı son maç olduğu söylenmişti

Öte yandan Falcao'nun Galatasaray'a transfer sürecinde rol alan ünlü menajer Ahmet Bulut'un, Falcao'nun Monaco forması ile Metz karşısına çıkacağını ve bu maçtan sonra da oyuncunun transferinin netleşeceğini söylediği gündeme gelmişti. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler