Falcao için resmi transfer açıklaması!

22.04.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 16:01

Galatasaray'da forma giyen Radamel Falcao'nun takımdan ayrılacağı gündeme geldi. Kolombiya basını, golcü isme Al Hilal'in talip olduğunu iddia etti. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Falcao'nun geleceği hakkında açıklama yaptı.

Falcao için resmi transfer açıklaması!

Galatasaray'da forma giyen Radamel Falcao, ligin ikinci yarısında başarılı bir grafik ortaya koymuştu. Kolombiyalı futbolcuya Al Hilal'in transfer teklifi yaptığı gündeme gelmişti. Radamel Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Falcao ciddi sakatlıklarla boğuştu, sonra yükselişe geçti

DETAY HABER/AJANSSPOR

Radamel Falcao, Galatasaray'a büyük beklentilerle gelmiş ancak; ciddi sakatlıklarla boğuşmuştu. Falcao, ligin ikinci yarısında ise çıkışa geçti ve attığı gollerle dikakti çekti.

Falcao'ya Al Hilal'in talip olduğu iddia edildi

Kolombiya basınında yer alan haberlere göre; golcü isme, Al Hilal'in talip olduğu ve Galatasaray'da kazandığı ücretin iki katını vermeye hazır olduğu iddia edildi.

Mustafa Cengiz'den Falcao açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao'nun geleceği hakkında önemli bir açıklama yaptı. 

Mustafa Cengiz: "Resmi olmayan bir teklif için yorum yapamam"

Cengiz, "Kimin gelip gideceği hakkında bir şey diyemem. Bir futbolcu hakkında hiçbir şey demedim, demem. Bizdeki oyuncular hepsi en iyidir. Teklifler gelir, gider ama bana Falcao için bir şey gelmedi. Resmi olmayan bir teklif için yorum yapamam" dedi.

Falcao, Galatasaray'da yıllık kaç para kazanıyor?

Galatasaray, Radamel Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzalamış ve futbolcuya yıllık sabit 5 milyon Euro ödeme yapılacağını ifade etmişti. Bonuslarla birlikte bu rakamın 9-10 milyon Euro'yu bulduğu belirtiliyor. Falcao, Galatasaray'da yıllık en fazla para kazanan futbolcu konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler