Falcao için yeni transfer iddiası: İndirimi yap, imzayı at!

21.01.2021 - 11:25 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 11:39

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray forması giyen Radamel Falcao ile ayrılık kapıda. Başkan Mustafa Cengiz, Kolombiyalı futbolcunun ayrılabileceğini söylemişti. Falcao'ya ülkesinin dışında Arjantin'den de teklif var. Falcao Galatasaray'dan ayrılacak mı, hangi takımdan transfer teklifi var? İşte detaylar...

Falcao için yeni transfer iddiası: İndirimi yap, imzayı at!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Kolombiyalı futbolcu ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Falcao Galatasaray'dan ayrılacak mı? Hangi takımdan teklif geldi? Detaylar haberde...

Falcao'ya Arjantin'den teklif

Ole Gazetesi'nin haberine göre; bu sezon sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Radamel Falcao'ya River Plate talip oldu. Futbolcu, ailesi için de en uygun kararı vermek için düşünüyor. 

Falcao'dan fedakarlık bekliyorlar

Bu arada habere göre River Plate'in Pratto'yu Feyenoord'a gönderdiği ve forvet transferi yapmak istediği belirtildi. Ancak; River Plate'in Falcao transferini gerçekleştirmek için ise futbolcunun ekonomik olarak fedakarlık yapması gerektiği ifade edildi. 

Galatasaray'da ne kadar kazanıyor?

Falcao Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro kazanıyor. River Plate ise bu rakamın yarısını yani 2.5 milyon Euro ödeme yapabilecek durumda. River Plate, bonservis bedeli ödemeyecek.

Falcao'nun bu sezonki performansı

Geçen sezon Galatasaray'da 22 maçta 1484 dakika süre alan Falcao, 11 gol atıp 1 de asist yapmıştı. Tecrübeli golcü bu sezon ise sakatlıklardan yakasını kurtaramadı ve 9 maçta 5 gol 2 asistlik katkı yaptı. Yıllık net 5 milyon Euro kazanan Falcao'nun sözleşmesi 31 Mayıs 2022 tarihinde bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler