Falcao manşetlerde: 'Dedikodular, onu forma soktu'

15.03.2021 - 09:35 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 12:26

Galatasaray haberleri... Radamel Falcao'nun Galatasaray'da son haftalarda gösterdiği başarılı performans ülkesi ve Avrupa'da manşetlerde yer aldı. Radamel Falcao için hangi yorumu yaptılar? İşte detaylar...

Falcao manşetlerde: 'Dedikodular, onu forma soktu'

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao, son haftalarda attığı gollerle teknik direktör Fatih Terim'i memnun etti. Falcao'nun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i 4-4-2 oynamaya zorlayan performansı, kendi ülkesi ve Güney Amerika'da da manşetlerde yer almaya devam ediyor. Detaylar haberde...

3 gol onu rahatlattı

Radamel Falcao'nun Sivasspor maçında attığı 2 gol ve son oynanan Kayserispor karşılaşmasında attığı 1 gol yıldız golcünün 'El Tigre' olduğunu hatırlattı. Falcao, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendi performansını değerlendirdi. 

Falcao atasözü kullandı: 7 kez düşse de 7 kez yükselecek

Falcao, "Mükemmel bir zafer elde ettik. 3 puandan ve tüm takımın çalışmalarından çok memnunum. Doğru kişi, 7 kez düşse de 7 kez yükselecek. Teşekkürler İsa. Çünkü bizi hep ayağa kaldırıyorsun. Tüm zorlukların ortasındayken her zaman yanımızdasın, benimlesin. Büyük zafer elde ettik" ifadelerini kullandı. 

Performansı haber oldu

AS Kolombiya, Radamel Falcao'nun attığı gollerin üst üste gelmesine dikkati çekti. AS'ın haberinde; El Tigre Galatasaray'da ikinci kez üst üste gol attı. Falcao, Süper Lig'de 8 gole ulaştı. Ayrıca ceza sahasında Falcao'nun hedefinin açık olduğu yazıldı.

"Ayrılacağı söylentileri onu forma soktu"

Elintra'nın sitesi Falcao'nun her şeyiyle takıma geri döndüğünü yazdı. Haberde, "Sakatlığı sonrasında takımdan ayrılacağı söylentileri onu forma soktu" ifadelerine yer verildi. Ayrıca Falcao'nun açıklamaları da yine haberde yer aldı.

"Galatasaray'ı canlandırdı"

El Tiempo, "Falcao Garcia, Galatasaray ile son 2 maçta tekrar gollerine başladı" yorumunu yaptı. Kolombiya'da colombia.com adlı sitede ise "Falcao'nun yeniden ortaya çıkması Fatih Terim'in liderlik kovalayan ekibini yeniden canlandırdı" şeklinde okuyucularına Falcao'nun performansını duyurdu. 

Falcao Galatasaray'da kaç gol attı?

2020-21 sezonu 

▶Süper Lig      - 12 maç - 8 gol - 2 asist 
▶Avrupa Ligi    - 1 maç   
▶Türkiye Kupası -

2019-20 Sezonu 

▶Süper Lig             -  16 maç - 10 gol - 1 asist 
▶Şampiyonlar Ligi  -  3 maç  
▶Türkiye Kupası    -  3 maç  - 1  gol

▶Toplam                -  35 maç - 19 gol - 3 asist

Senin için hazırladığımız haberler