Falcao muadil kontrat bekliyor

25.07.2020 - 11:15 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 11:19

Geçen yaz büyük beklentilerle transfer edilen Falcao'nun özellikle yaşadığı sakatlıkları sebebiyle kaçırdığı maçlardan dolayı hayal kırıklığı yaşatmasının ardından yıldız oyuncunun Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor. Peki Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Hangi takım Falcao'yu transfer edecek? İşte son gelişmeler...

Falcao muadil kontrat bekliyor

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacağı için maaş bütçesini kısmaya çalışıyor.

Yıllığı 7 milyonu buluyor

Sarı-kırmızılı yönetim, takımın en yüksek maaşı alan ismi Radamel Falcao’yla yolları ayırmanın eşiğinde. Geçen sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Falcao, garanti para olarak 5 milyon Euro alırken bonuslarıyla birlikte sezonluk maliyeti 7 milyon Euro’yu buluyor. 

Takım standartlarının üzerinde

Takım standartının çok üzerinde kazanan Kolombiyalı’nın bu sezon ligde sadece 13 maçta ilk 11’de forma giydi. Hafta içi yönetimle, teknik heyet arasında yapılan toplantı fiyat-performans değerlendirmesi yapılırken, Falcao bir hayli hayal kırıklığı oluşturdu. 

Falcao gidebilir ama...

34 yaşındaki futbolcuyla yolların ayrılması masada en makul formül olarak duruyor fakat Falcao, kendi açısından son derece iyi sözleşmesini bırakıp gitmesi için, benzer şartlarda bir sözleşme bekliyor. Falcao’nun kriteri yeni takımının Amerika Birleşik Devletleri’nden olması ve Galatasaray’daki sözleşmesinin muadili bir kontrat. Falcao, ABD takımlarından Inter Miami’yle de etkileşim halinde.

Falcao bu sezon ne yaptı?

Galatasaray formasıyla 3 kulvarda toplamda 22 maça çıkabilen Radamel Falcao, 11 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler