Falcao nöbeti out, Gedson nöbeti in! Son durum...

Eren Tuncay
07.09.2021 - 11:08 | Son Güncellenme: 07.09.2021 - 11:11

2019 yazında transfer sürecinin sonunda Falcao, Galatasaray'a gelmişti. Sarı-kırmızılılar transfer döneminin bitmesine saatler kalırken Gedson Fernandes nöbeti tutuyor.

Falcao nöbeti out, Gedson nöbeti in! Son durum...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaraylılar için son yıllarda transfer dönemlerinin heyecan dozu çok yüksek oluyor. 

Sarı-kırmızılılar hemen her dönemde birçok transfer yapsa da taraftarlara son günleri hep bir ismi ya da bir bir bölgeye takviye yapılmasını bekleyerek geçiriyor. Bunlardan en unutulmazı Radamel Falcao transferiydi. 

2019 yazında haftalarca süren Falcao nöbetine iç mimarından, kuaförüne her meslek grubundan kişiler dahil olmuş, herkes haber kaynağı haline gelmiş, sonunda mutlu ulaşılmıştı. Bu dönem de ana karakter Gedson Fernandes oldu.

Gedson olmazsa olmaz

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes transferi sarı-kırmızılılar için olmazsa olmaz olarak görülüyordu. 

15 milyonda ısrarcı

Benfica Kulübü ile birçok defa masaya oturuldu. Sarı-kırmızılılar  2 artı 8 milyon Euro satın alma opsiyonlu transfer teklifini Portekiz temsilcisine yöneltirken, Benfica ise 15 milyon Euro'da ısrarcı oldu. Artık son düzlüğe girildi. Galatasaraylı yetkililerle, Portekizliler arasındaki son istişareler yapılıyor. Sarı-kırmızılılarda umut devam ediyor. Benfica'nın 1 numarası Rui Costa son sözü söyleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler