Falcao önemli bir gelirden oldu...

03.08.2020 - 09:57 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 10:03

Son dakika Galatasaray, Radamel Falcao haberleri... Sezon başında Monaco'dan transfer edilen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, oynamadığı maçlarda ne kadar kaybetti? İşte detaylar...

Falcao önemli bir gelirden oldu...

Sakatlığı nedeniyle birçok karşılaşmada forma giyemeyen Radamel Falcao, önemli bir gelirden oldu. 

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray’da ‘yattığı yerden para kazandı’ eleştirileri yapılan Kolombiyalı golcü Falcao'nun önemli bir gelirden olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray’da geride bıraktığımız sezon yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen ve yattığı yerden para almakla eleştirilen Falcao da oynamadığı için bonuslardan oldu ve önemli bir gelir kaybı yaşadı.

Bu sezon ligde 13 maçta forma giyen Falcao, sadece 500 bin Euro bonus alma hakkı elde etti.

Kolombiyalı forvet oynamadığı için sadece lig bonusu olarak 1.1 milyon Euro'dan oldu. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olamadığı için ise Falcao yine kaybetti.

Cim-Bom Falcao’nun oynadığı maçlarda kazansaydı, golcü futbolcu her maç için 35 bin Euro daha alacaktı. Devler Ligi’nde 3 maçta sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Falcao, yer aldığı 3 maçta ise galibiyet göremedi.

Bu yüzden 105 bin Euro'dan daha oldu. Yıldız futbolcu sakatlıklar yüzünden yaklaşık 1.5 milyon Euro kaybetti.

Eğer Galatasaray şampiyon olsaydı Falcao yine önemli bir bonus alacaktı. Yıldız futbolcu bu kalemde ise 200 bin Euro kaybetti.

Böylece Falcao 5 milyon Euro sabit maaşı olmasına rağmen kazandıklarının kaybetti. Sakatlığı nedeniyle oynamaması ve başarısız tablodan olumsuz etkilendi. Galatasaray sözleşme gereği oyuncuya ücretini 2 ay geciktirirse Falcao tek taraflı fesih hakkına sahip bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler