Falcao, Rayo Vallecano'dan yeni sözleşmeyi kaptı

10.11.2021 - 17:32 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 17:40

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra formasını giydiği Rayo Vallecano'da bambaşka bir görüntü çizen Radamel Falcao için İspanyol basınından yeni bir iddia geldi.

Falcao, Rayo Vallecano'dan yeni sözleşmeyi kaptı

AJANSSPOR-HABER

Büyük umutlarla transfer olduğu Galatasaray'da bekleneni veremeyen Radamel Falcao, Rayo Vallecano'da yeniden doğdu. Kolombiyalı golcü yeni kulübüyle La Liga'da çıktığı 8 maçta 5 gole imza attı. Bu performas sarı-kırmızılı taraftarları oldukça şaşırttı.

Barcelona'ya da attı Real Madrid'e de

Üstelik bu 5 golününün 2'sini Barcelona ve Real Madrid gibi dev takımlara karşı atan "El Tigre" yeniden göze girdi. Bunun sonucunda harekete geçen Madrid ekibi, 1 yıllığına anlaştığı 35 yaşındaki golcünün sözleşmesini uzatma kararı aldı.

Falcao, Rayo Vallecano'nun ilacı oldu

İspanyol AS Gazetesi'nde çıkan habere göre; Falcao'dan çok memnun olan Rayo Vallecano kulübü kendisini önümüzdeki sezon da bırakmayacak. Bu yüzden de 1 yıllık yeni anlaşma teklif edecek. 

Falcao'yu sakatlıklardan koruyacaklar

İspanyol temsilcisinde teknik ekibin de Falcao'nun kalmasına onay verdiği kaydedildi. Hatta tek handikapı olan sık sakatlanmasının önüne geçmek için kendisine özel bir çalışma programı hazırlanacağı da ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler