Falcao satılıyor mu?

27.12.2020 - 08:10 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 08:14

Son dakika Galatasaray transfer haberleri.... Galatasaray'da en merak edilen konu 63 gün sonra süre alan Radamel Falcao'nun ocak ayında satılıp satılmayacağı. Sarı-kırmızılı yönetim için şartlar uygun mu? Şartlar ne? İşte detaylar...

Falcao satılıyor mu?

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatatasaray'ın 2019 yılında yazında kadrosuna kattığı Radamel Falcao, hem ilk sezonunda hem de bu sezon sakatlıkları sebebiyle birçok maçta forma giyemedi.

63 gün sonra geri döndü

Sarı-kırmızılıların beklediği katkıyı alamadığı Kolombiyalı futbolcu dün 63 gün sonra Galatasaray formasıyla süre aldı. En son Erzurum deplasmanında forma giyen Falcao, sakatlıktan kurtulduktan sonra Trabzon deplasmanında kendini gösterdi.

 

Takımdan ayrılacak mı?

Ocak ayına çok az bir süre kala en çok merak edilen konuların başında ara transfer döneminde Falcao ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı geliyor.

Henüz teklif gelmedi

Kariyer planını jübileyi Amerika Birleşik Devletleri'nde yapmak üzere kuran Radamel Falcao, futbol hayatını en az bir kontrat daha imzaladıktan sonra bitirmeyi hedefliyor. 

Ancak ocak ayı transfer dönemi için henüz Galatasaray yönetimine gelmiş bir teklif yok. Tecrübeli golcünün yaklaşık 7 milyon Euro'yu bulan maaş yükü sıkıntı oluştursa da yolları ayırmak kolay değil. 

Uygun şartlar...

Hem futbolcu için uygun şartlar oluşması hem teknik heyetin rapor vermesi hem de kulüple oyuncu arasında herhangi bir anlaşmazlık kalmaması gerekiyor. An itibarıyla Falcao'nun ocak ayında kulüpte kalması daha muhtemel duruyor.

Senin için hazırladığımız haberler