Falcao transferi için açıklama: "Kapımız açık"

03.05.2020 - 21:19 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 21:25

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya konu olan kulübün başkanı, golcü isim için flaş bir cümleye imza attı ve Falcao'ya kapılarının açık olduğunu duyurdu.

Falcao transferi için açıklama: "Kapımız açık"

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao ile ilgili transfer iddiaları ortaya atılmış ve yıldız ismin River Plate'e döneceği gündeme gelmişti. River Plate başkanı, iddialarla ilgili konuştu ve transfer konusunda mesaj verdi. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Transferde son durum... 

İtalya ve İspanya'da çokça haber oldu

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Hem İspanyol hem de İtalyan basını, River Plate ile ilgili olarak birçok iddiayı sayfalarına taşıdı. Radamel Falcao'nun River Plate ekibine transfer durumu da söz konusu iddialar arasındaydı.

River Plate'ten Falcao için açıklama geldi

River Plate cephesinden Falcao transferiyle ilgili açıklama kulüp başkanı Rodolfo D'Onofrio'dan geldi. Rodolfo D'Onofrio kapılarının Falcao'ya her zaman açık olduğunu dile getirdi.

"Falcao'ya kapımız açık"

Arjantin ekibinin başkanı, "Biz Radamel Falcao ile hiçbir görüşme yapmadık. Ancak; burada her zaman hoş karşılanacağını biliyor. Kapımız ona her zaman açık. Belki oyuncu belki de teknik ekipte bir görevli olarak kulübe dönebilir. Higuain de aynı şekilde. Bunun için onların da istekli olmaları lazım. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz" diye konuştu.

Falcao, Terim'in en çok güvendiği isimlerin başında

Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri olan Falcao bu sezon Galatasaray formasıyla ligde oynadığı 14 maçta 9 gol attı ve 1 asist yaptı.

Falcao kaç gol attı? Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Kolombiyalı futbolcu toplamda tüm kulvarlarda 20 maçta 10 gol attı ve 1 asist kaydetti. Yıllık 5 milyon Euro + bonuslar alan Falcao'nun Galatasaray ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler