Falcao transferinde sıcak gelişme! Leonardo Jardim açıkladı!

15.08.2019 - 17:25 | Son Güncellenme: 15.08.2019 - 14:28

Falcao transferinde sıcak gelişme! Leonardo Jardim açıkladı!

Galatasaray’da Radamel Falcao transferi konusunda bekleyiş devam ederken, Monaco’nun teknik direktörü Leonardo Jardim’den bu konuda dikkat çeken açıklamalar geldi. Falcao Monaco’da kalacak mı? Yaşanan son gelişmeler ve Jardim’in açıklamaları şu şekilde:

Jardim, Falcao konusunda konuştu

Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim, adı transferde Galatasaray ile anılan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao hakkında konuştu. Ayrıca Jardim, Ben Yedder’e de değindi.

Jardim: "Ben Yedder ile Falcao uyumlu olabilirler"

Jardim, "Ben Yedder son yıllarda oldukça fazla gol atan bir oyuncu. Bu yüzden transferini gerçekleştirdik. İkili forvet olarak oynayabilir. Hücum hattında Falcao ile birlikte gayet uyumlu olabilirler” ifadesini kullandı.

"Falcao'ya güveniyorum"

Falcao için Jardim, ”Bu hafta antrenmanlarda iyi bir tavır sergiledi ve çok arzulu çalıştı. 3 haftadır bizimle birlikte ve zaten iyi durumda. Tabii ki ona güveniyorum” dedi.

Jardim: "Saldırgan çözümlerimiz var"

Öte yandan Jardim, “Bugün artık hücum hattında daha saldırgan çözümlerimiz var. Henry Onyekuru, Ben Yedder ve Keita Balde gibi silahlarımız da mevcut. Hepsi aynı seviyede değil. Ama maksimum seviyeye çıkmak istiyorlar” yorumunda bulundu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler